Statele membre UE sunt de acord cu introducerea de tarife definitive pentru bicicletele electrice din China

Statele membre UE sunt de acord cu introducerea de tarife definitive pentru bicicletele electrice din China
scris 20 dec 2018

Guvernele statelor membre UE au fost de acord marți să introducă tarife definitive pentru a frâna importurile de biciclete electrice ieftine din China, care, potrivit producătorilor europeni, beneficiază de subvenții incorecte și în consecință inundă piața Uniunii Europene, au declarat pentru Reuters surse din apropierea acestui dosar.

Comisia Europeană a propus ca tarife finale cuprinse între 18,8% și 79,3% să se aplice tuturor importurilor de bicicletele electrice din China, scrie Agerpres.

Piața auto din România - segmentul SUV a atins noi cote record. Cele mai căutate mărci auto pe Autovit.ro CITEȘTE ȘI Piața auto din România - segmentul SUV a atins noi cote record. Cele mai căutate mărci auto pe Autovit.ro

Tarifele pentru bicicletele electrice reprezintă ultimele măsuri adoptate de UE împotriva unor exporturi din China, variind de la panouri solare la oțel, care au declanșat critici din partea Beijingului. Uniunea Europeană împărtășește îngrijorările SUA cu privire la transferurile de tehnologie și subvențiile de stat, dar nu vrea să declanșeze un război comercial.

viewscnt
Afla mai multe despre
biciclete
china
tarife