Surpriză - După doar o lună, Eurowings renunță la unele curse din Iași

Surpriză - După doar o lună, Eurowings renunță la unele curse din Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2024

Compania aeriană Eurowings nu va mai opera zboruri din Iași către Dusseldorf și Stuttgart începând din 10 iunie, la numai o lună și jumătate de la introducerea acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Pe site-ul companiei aeriene Eurowings se mai vând bilete doar pentru zborurile programate până pe 10 iunie, potrivit News.ro.

Directorul Aeroportului Iași, Romeo Vatră, a precizat că retragerea Eurowings de la Iași s-ar datora gradului de încărcare redus pe cele două rute.

FOTO Pompierii tulceni s-au confruntat cu primul incendiu izbucnit la o mașină electrică CITEȘTE ȘI FOTO Pompierii tulceni s-au confruntat cu primul incendiu izbucnit la o mașină electrică

”Decizia de a deschide și închide zboruri aparține companiei aeriene, în funcție de planurile de dezvoltare operațională și de rentabilitatea rutelor. Eurowings nu va mai efectua zboruri din Iași spre Stuttgart și Dusseldorf din cauza cererii foarte reduse pe aceste rute. Nu ascund faptul că suntem dezamăgiți de decizie, dar înțelegem rațiunea ei pur economică”, a explicat directorul Aeroportului Iași, Romeo Vatră.

Din septembrie, alte două companii au anunțat deschiderea de noi curse pe aeroportul Iași, respectiv Animawings către București cu nouă zboruri pe săptămână și Fly Lili către Munchen, patru zboruri pe săptămână.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul iasi
eurowings
zbor iasi
dusseldorf
stuttgart