SUV-ul Ford EcoSport, fabricat la Craiova, va primi o nouă versiune, Active, cu trăsături off-road

SUV-ul Ford EcoSport, fabricat la Craiova, va primi o nouă versiune, Active, cu trăsături off-road
scris 7 oct 2020

SUV-ul Eco Sport, produs de Ford la Craiova, va avea o versiune și mai robustă, cu accente off-road mai pronunțate, după cum anunță compania.

Noul Ford EcoSport Active va fi lansat în luna noiembrie și va reprezenta o versiune care ar putea fi comparată cu Stepway, de la Dacia. De altfel, versiunile Active sunt prezente deja în gama Ford pe Fiesta, Focus și, mai nou, pe Transit și pe Tourneo. Echipările Active se remarcă în special, pe detalii estetice și practice din plastic, protecții ale pasajelor roților și ale ușilor, dar și pe o gardă la sol mai mare. Ford nu a oferit deocamdată mai multe detalii despre nou model, acestea urmând să fie prezentate pe 6 noiembrie. Până atunci, a fost publicată o fotografie care dezvăluie parțial ornamentul de protecție al roților și sigla Active. „O gardă la sol mai mare și o protecție a caroseriei mai proeminentă pentru a ajuta șoferii să meargă în afara drumurilor bătute”, spun cei de la Ford în avanpremiera acestei lansări.

FOTO Concurență în familia Porsche: Fiul lui Ferdinand Piech l-a recrutat pe fostul șef al VW, Matthias Muller, și pregătește de lansare noul automobil de lux electric CITEȘTE ȘI FOTO Concurență în familia Porsche: Fiul lui Ferdinand Piech l-a recrutat pe fostul șef al VW, Matthias Muller, și pregătește de lansare noul automobil de lux electric

Ford EcoSport a fost unul dintre puținele modele din clasa B-SUV care ofereau tracțiune 4x4, însă în acest moment acestea nu mai sunt fabricate, din cauza cererii scăzute pentru acest tip de tracțiune, pe segmentul subcompact.

Ford se bazează în decizia de a extinde seria Active în gama sa pe un studiu european care arată că 86% din persoanele intervievate au spus că activitățile în aer liber sunt „esențiale”. Din acest motiv, Ford spune că modelele Active sunt destinate clienților care iubesc activitățile în natură.

SUV-ul Ford EcoSport, fabricat la Craiova, va primi o nouă versiune, Active, cu trăsături off-road

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ford ecosport
ecosport active
ecosport off-road