Tarom introduce două noi curse directe și revine într-un oraș după 15 ani

Tarom introduce două noi curse directe și revine într-un oraș după 15 ani
scris 23 nov 2018

Operatorul aerian de stat Tarom introduce, din martie 2019, două noi curse directe, Oradea - Milano și Oradea -Barcelona.

Biletele pentru noile destinații vor fi disponibile de la jumătatea lunii decembrie, iar zborurile pe cele două rute vor fi operate de două ori pe săptămână.

În același timp, Aeroportul Arad și compania Tarom au semnat joi, la sediul Consiliului Județean Arad, un contract prin care operatorul aerian național revine în orașul de pe Mureș după 15 ani, urmând să fie stabilit un program al zborurilor ce vor fi operate de pe acest aeroport. 

"Primele zboruri Tarom de pe aeroportul arădean urmează să fie operate anul viitor, cel mai probabil în luna martie. Luna februarie este, de obicei, o lună «moartă» pentru companiile aeriene și dorim să ne începem activitatea la Arad cu un coeficient de ocupare a locurilor bun", a spus Alexandru Slivka, șef al Serviciului Proceduri și Contracte Handling.

Luna aceasta, Tarom a deschis procedurile de licitație pentru achiziționarea poliței de tip CASCO și a asigurării de răspundere față de pasageri, marfă și terți. Ca daună maximă estimată pe eveniment, este cea mai mare poliță de asigurare din România, fiind vorba de peste 750 de milioane de euro pe eveniment.

Tarom a realizat anul trecut afaceri de 1,03 miliarde de lei, în ușoară scădere de la 1,07 miliarde de lei în 2016. Pierderile companiei au urcat de patru ori, 172,4 de milioane de lei.

Corpul de control al ministrului Transporturilor: Posibil prejudiciu de peste 19 milioane de lei la CFR Marfă în urma unei licitații pentru transport de cărbune CITEȘTE ȘI Corpul de control al ministrului Transporturilor: Posibil prejudiciu de peste 19 milioane de lei la CFR Marfă în urma unei licitații pentru transport de cărbune

În septembrie, Tarom a anunțat că așteaptă în 2018 cele mai bune rezultate financiare din ultimii patru ani. Recent, Tarom a lansat prima sa aplicație pentru dispozitive mobile, care poate fi descărcată gratuit din Google Play.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
oradea
milano
barcelona
rute
zboruri
spania
italia