Tarom mută toate ghișeele din aeroportul Henri Coandă în noul terminal

Tarom mută toate ghișeele din aeroportul Henri Coandă în noul terminal

Sursa foto: News.ro

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2018

Transportatorul aerian național Tarom a anunțat că va muta ghișeele de check-in din vechiul terminal al aeroportului Henri Coandă în terminalul nou, începând din noaptea de marți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Este vorba de aproximativ de 20 de ghișee, astfel că Tarom nu va mai avea niciun ghișeu în vechiul terminal, au declarat pentru News.ro reprezentanții companiei.

”Ne așteptăm la un flux crescut de pasageri pentru perioada următoare. Prin urmare, tendința de dezvoltare a companiei Tarom a atras după sine dorința de a le oferi clienților condiții optime, atât în timpul zborului, cât și pe timpul de așteptare la sol”, arată compania, într-un comunicat.

Oficialii Tarom subliniază că pasagerii care își fac check-in-ul la aeroportul Otopeni nu vor suporta costuri suplimentare.

Instanța suspendă construirea unei parcări pe spațiul verde din Parcul Lumea Copiilor din București CITEȘTE ȘI Instanța suspendă construirea unei parcări pe spațiul verde din Parcul Lumea Copiilor din București

”Planul strategic de revitalizare și dezvoltare pentru Compania Națională Tarom cuprinde măsuri pro-client, țintite în special pe creșterea competitivității în acest segment de piață”, adaugă reprezentanții companiei.

Tarom estimează pentru acest an un profit brut de 27.470 lei, la venituri totale de 1,5 miliarde lei, după ce, în ultimii zece ani, compania a raportat pierderi în fiecare an.

În plus, pentru anul 2018, Tarom a prevăzut o sumă de 440,25 milioane lei pentru investiții, potrivit bugetului aprobat la finalul lunii martie de Guvern.

”Din această sumă, peste 10% sunt fonduri destinate investițiilor pe sectorul IT. Creșterea totală la capitolul investiții este de 64,4%, față de bugetul companiei pentru anul 2017”, arată datele societății.

În 2016, Tarom a raportat pierderi de 46,97 milioane lei (11,1 milioane euro), iar societatea nu a mai înregistrat profit din 2007.

Principalii competitori ai companiei sunt Wizz Air, Blue Air și Ryanair.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
ghisee