TAROM, răspuns din conducere la întrebarea - Mai sunt rude în companie?: „Nu, nu, nu. Doamne ferește!”

TAROM, răspuns din conducere la întrebarea - Mai sunt rude în companie?: „Nu, nu, nu. Doamne ferește!”
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 feb 2024

Cătălin Dancu, membru în Consiliul de Administrație al TAROM, susține că acum nu mai sunt multe neamuri printre angajații companiei. Acesta a vorbit și despre datoriile TAROM.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Trebuie să spunem un lucru corect. Nu mai, nu mai… Știți dvs că această teză a fost pe vremea… Nu (nu mai sunt găști, neamuri). Or fi neamuri, că e posibil să ai soțul în companie”, la B1 TV.

FOTO Unii proprietari de vehicule electrice Cybertruck se tem că mașinile lor ruginesc, deși Tesla spune că au caroserie din oțel inoxidabil CITEȘTE ȘI FOTO Unii proprietari de vehicule electrice Cybertruck se tem că mașinile lor ruginesc, deși Tesla spune că au caroserie din oțel inoxidabil

Întrebat dacă el are în TAROM vreo rudă, Dancu a insistat: „Nu, nu, nu. Doamne ferește!”.

„Nu e nicio problemă dacă ai membri de familie care lucrează, dar când deja te uiți în organigramă și vezi că pe foarte mulți îi cheamă la fel… Dar de ce nu se face o comparație, cum au făcut alții care au companii aeriene de stat?”, a susținut și Marius Popescu, fost purtător de cuvânt al TAROM, specialist în aviație.

Dancu, despre datoriile TAROM

Cătălin Dancu a mai declarat despre actualul Consiliu de Administrație, din care face și el parte, că „a preluat un volum de datorii al companiei, după managementul prost din trecut, de peste 200 de milioane de euro. Acum e mult mai puțin, am redus-o… 126 de milioane. S-a făcut un efort enorm!”.

FOTO Dacia anunță lansarea noului Spring face-lift CITEȘTE ȘI FOTO Dacia anunță lansarea noului Spring face-lift

În cadrul aceleiași emisiuni, Dancu a anunțat că în august 2025 TAROM va primi primul avion Boeing 737 MAX. Vor urma altele trei, iar investiția totală va ajunge la 60 de milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
cătălin dancu
tarom