Tesla va fabrica automobilul Model 3 în flux continuu, pentru a aduce producția la 6.000 de unități pe săptămână

Tesla va fabrica automobilul Model 3 în flux continuu, pentru a aduce producția la 6.000 de unități pe săptămână
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2018

Tesla va trece la un program de lucru în flux continuu la fabrica din Fremont, California, pentru a crește producția automobilului de serie Model 3, a spus angajaților directorul general Elon Musk, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul de automobile electrice va încerca mărească producția la 6.000 de sedanuri pe săptămână, până la sfârșitul lunii iunie, a scris Musk, marți, într-un email, scrie News.ro.

Un purtător de cuvânt al Tesla a refuzat să comenteze.

”În cadrul eforturilor de a ajunge la 6.000 de mașini pe săptămână, producția de la Fremont va trece la operațiuni de 24 de ore , timp de 7 zile pe săptămână. Asta înseamnă că vom mai adăuga un schimb la linia de asamblare generală, de asamblare a caroseriei și de vopsitorie”, a scris Musk.

Obiectivul descris de Musk este mai mare față de cel de 5.000 de automobile Model 3 pe săptămână stabilit anterior de Tesla pentru sfârșitul trimestrului al doilea. Musk a mai anunțat că Tesla va mai opri o dată producția Model 3 luna viitoare, după pauza de 3-5 zile din această săptămână, pentru efectuarea unor activități de actualizare la fabricile din California și Nevada.

Trenurile CFR Călători au întârziat în 2017 aproape 9 ani. Despăgubiri au primit doar 70 de călători, dar nu pe rutele interne, din România CITEȘTE ȘI Trenurile CFR Călători au întârziat în 2017 aproape 9 ani. Despăgubiri au primit doar 70 de călători, dar nu pe rutele interne, din România

Musk a explicat că actualizările care vor fi făcute în această săptămână vor permite ca producția Model 3 să ajungă la 3.000-4.000 de unități pe săptămână, luna viitoare.

Tesla are nevoie de creșterea veniturilor din vânzările de sedanuri Model 3, după ce a cheltuit miliarde de dolari pentru creșterea capacității de producție.

Musk, care a anticipat că producătorul auto va fi profitabil și va obține un flux de numerar pozitiv în trimestrele 3 și 4 și că nu va mai avea nevoie să atragă fonduri în acest an, a mai anunțat în email măsuri de reducere a costurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
model 3