Tesla va fabrica automobilul Model 3 în flux continuu, pentru a aduce producția la 6.000 de unități pe săptămână

Tesla va fabrica automobilul Model 3 în flux continuu, pentru a aduce producția la 6.000 de unități pe săptămână
scris 18 apr 2018

Tesla va trece la un program de lucru în flux continuu la fabrica din Fremont, California, pentru a crește producția automobilului de serie Model 3, a spus angajaților directorul general Elon Musk, transmite Bloomberg.

Producătorul de automobile electrice va încerca mărească producția la 6.000 de sedanuri pe săptămână, până la sfârșitul lunii iunie, a scris Musk, marți, într-un email, scrie News.ro.

Un purtător de cuvânt al Tesla a refuzat să comenteze.

”În cadrul eforturilor de a ajunge la 6.000 de mașini pe săptămână, producția de la Fremont va trece la operațiuni de 24 de ore , timp de 7 zile pe săptămână. Asta înseamnă că vom mai adăuga un schimb la linia de asamblare generală, de asamblare a caroseriei și de vopsitorie”, a scris Musk.

Obiectivul descris de Musk este mai mare față de cel de 5.000 de automobile Model 3 pe săptămână stabilit anterior de Tesla pentru sfârșitul trimestrului al doilea. Musk a mai anunțat că Tesla va mai opri o dată producția Model 3 luna viitoare, după pauza de 3-5 zile din această săptămână, pentru efectuarea unor activități de actualizare la fabricile din California și Nevada.

Trenurile CFR Călători au întârziat în 2017 aproape 9 ani. Despăgubiri au primit doar 70 de călători, dar nu pe rutele interne, din România CITEȘTE ȘI Trenurile CFR Călători au întârziat în 2017 aproape 9 ani. Despăgubiri au primit doar 70 de călători, dar nu pe rutele interne, din România

Musk a explicat că actualizările care vor fi făcute în această săptămână vor permite ca producția Model 3 să ajungă la 3.000-4.000 de unități pe săptămână, luna viitoare.

Tesla are nevoie de creșterea veniturilor din vânzările de sedanuri Model 3, după ce a cheltuit miliarde de dolari pentru creșterea capacității de producție.

Musk, care a anticipat că producătorul auto va fi profitabil și va obține un flux de numerar pozitiv în trimestrele 3 și 4 și că nu va mai avea nevoie să atragă fonduri în acest an, a mai anunțat în email măsuri de reducere a costurilor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tesla
model 3