Țiriac Collection va fi deschisă gratuit în Noaptea Muzeelor, dar cu o limită

Țiriac Collection va fi deschisă gratuit în Noaptea Muzeelor, dar cu o limită
scris 17 mai 2018

Colecția de automobile istorice a omului de afaceri Ion Țiriac va fi inclusă în lista muzeelor deschise în Noaptea Muzeelor 2018, pe 19 mai, când publicul va putea vizita gratuit extravagantele exponate.

Expoziția Țiriac Collection va fi deschisă în weekend-ul 18 - 20 mai după programul obișnuit, însă în noaptea de 19 mai, după ora 17 și până la 24.00, va fi deschisă gratuit pentru public, în cadrul programului Noaptea Muzeelor. Ultimul acces va fi permis la ora 23.30.

Galeria Țiriac Collection găzduiește peste 170 de vehicule, automobile și motociclete istorice dar și serii limitate din modele actuale. În acest moment, arhitectura colecției este realizată după țări de proveniență, având în centru SUA, Anglia, Germania, Franța sau Italia.

Pe parcursul programului de acces gratuit, publicul va avea la dispoziție ghizi care vor oferi informații suplimentare. Vizitatorii pot descărca aplicația pentru telefoane, inclusiv prin rețeaua WIFi a galeriei. Aplicația oferă posibilitatea setării unui ghid în limba engleză, dar permite și ascultarea unor sunete de motor sau de claxon ale unor exponate din colecție.

Pe lângă accesul gratuit, vizitatorii vor beneficia și de parcarea Țiriac Collection tot gratuit.

Țiriac Collection se află în Otopeni, pe DN1, vizavi de Aeroportul Otopeni, în zona fostului magazin METRO.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiriac collection
masini de epoca
masini istorice
noaptea muzeelor