Toate zborurile, suspendate pe aeroportul din Geneva. Un avion a ajuns în iarbă

Toate zborurile, suspendate pe aeroportul din Geneva. Un avion a ajuns în iarbă
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2023

Toate zborurile au fost suspendate pe Aeroportul Internațional din Geneva din cauza "unui incident operațional" care a dus la o închidere "momentană" a pistei, a indicat aeroportul, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Nu au fost înregistrați răniți, echipele sunt în curs de intervenție", a indicat aeroportul fără a da mai multe detalii despre incident, arată Agerpres.

Noii proprietari ruși - acuzați că încearcă să închidă fosta fabrică fanion a Volkswagen din Rusia CITEȘTE ȘI Noii proprietari ruși - acuzați că încearcă să închidă fosta fabrică fanion a Volkswagen din Rusia

Traficul ar urma să fie întrerupt cel puțin până în jurul orei 21:00 (20:00 GMT), a declarat un purtător de cuvânt pentru site-ul de știri 20 minutes.

Un avion privat a ieșit de pe pistă în timpul aterizării și a rămas blocat în iarbă. Acum este vorba de evacuare, a explicat sursa citată.

Unele aeronave vor trebui redirecționate către alte aeroporturi.

Hackerii au atacat operatorul de transport în comun din Brașov CITEȘTE ȘI Hackerii au atacat operatorul de transport în comun din Brașov

Aeroportul din Geneva este al doilea din Elveția după Zurich și este un hub foarte important pentru compania aeriană low cost Easy Jet, notează AFP. 

viewscnt
Afla mai multe despre
geneva
elvetia
aeroport