Trei oferte pentru studiul de fezabilitate necesar lărgirii la patru benzi a DN3

Trei oferte pentru studiul de fezabilitate necesar lărgirii la patru benzi a DN3
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2023

Trei oferte au fost depuse până luni în vederea elaborării studiului de fezabilitate necesar lărgirii la patru benzi a DN3, între orașul Pantelimon și intersecția cu drumul județean DJ 301B, a anunțat directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ofertele au fost depuse de Like Consulting SRL, Asocierea Total Business Land SRL (lider de asociere) - Prospect Drill SRL și TQM Management SRL., scrie Agerpres.

VW schimbă întreg managementul diviziei de software, CARIAD, dar nu o desființează. „N-ar mai lansa nicio mașină în următorul an și jumătate” CITEȘTE ȘI VW schimbă întreg managementul diviziei de software, CARIAD, dar nu o desființează. „N-ar mai lansa nicio mașină în următorul an și jumătate”

Proiectantul care va câștiga acest contract va avea la dispoziție 7 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Expertizei Tehnice.

Valoarea estimată a procedurii este de 806.160 lei (fără TVA) iar sursa de finanțare este asigurată prin fonduri europene nerambursabile.

viewscnt
Afla mai multe despre
dn3
cnair