Tren special Iași-Chișinău, pentru pasagerii zborurilor deviate la Aeroportul din Iași

Tren special Iași-Chișinău, pentru pasagerii zborurilor deviate la Aeroportul din Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2022

O cursă feroviară specială a fost introdusă între Iași și Chișinău, pentru pasagerii zborurilor deviate la Aeroportul Internațional din Iași, după ce Republica Moldova și-a închis spațiul aerian. Trenul special circulă în fiecare zi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Consiliului Județean Iași, "Calea Ferată din Moldova" a anunțat reintroducerea cursei Chișinău-Iași (și retur), ca urmare a devierii zborurilor dinspre și către Chișinău, odată cu închiderea spațiului aerian al Republicii Moldova, potrivit News.ro.

Trenul va circula în fiecare zi a săptămânii, plecând din Chișinău la ora 6.40 (cu sosire la Iași la 11.13) și din Iași la 17.40 (cu sosire la Chișinău la 21.52).

Totodată, transferul de la și spre Aeroportul Internațional Iași este gratuit, cursa fiind oferită de Aeroportul din Iași și Consiliul Județean Iași, în colaborare cu IDEP Moldova și Asociația Patronală a Industriei Turismului din RM - APIT.

Totodată, o cursă specială este operată de Compania de Transport Public Iași: autobuzul va face legătura între Gara Socola și Gara Centrală, de unde pasagerii vor putea merge în direcțiile comunicate Poliției de Frontieră la coborarea din tren în Gara Socola.

viewscnt
Afla mai multe despre
tren
iasi
chisinau
aeroport
republica moldova