Trust Motors a anunțat echipa care va conduce marca Opel pe piața din România

Trust Motors a anunțat echipa care va conduce marca Opel pe piața din România
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 28 ian 2021

Noul importator al mărcii Opel în România, Trust Motors, a anunțat directorii care se vor ocupa de marca germană ale cărei importuri au fost preluate în decembrie. Directorul general va fi actualul director comercial al companiei.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

PSA Group a cedat în luna decembrie importurile pentru marca Opel pe piața românească companiei locale Trust Motors, cea care a fost importator al Peugeot, apoi a preluat Citroen și DS, pentru ca acum să cotroleze întreaga activitate de import și distribuție a fostei PSA Group. Acum, Trust Motors a anunțat care va fi echipa de conducere pentru marca Opel. Este vorba despre directori care au deja experiență cu celelalte mărci ale PSA Group. Director General va fi Andrei Duică (foto), cel care este director comercial (Chief Commercial Officer) pentru Peugeot, Citroen și DS și coordonează activitatea acestor mărci pe piața românească.

Trust Motors a anunțat echipa care va conduce marca Opel pe piața din România

Trust Motors SRL, importator în România pentru mărcile Peugeot, Citroen și DS are o  activitate în domeniul vînzărilor de autovehicule de 29 de ani, fiind deținută de omul de afaceri Gheorghe Dolofan. Director general al companiei este în prezent Andrei Iacob.

Rezultate BMW România, în 2020: a depășit din nou Mercedes, cu ajutorul lui MINI CITEȘTE ȘI Rezultate BMW România, în 2020: a depășit din nou Mercedes, cu ajutorul lui MINI

Trust Motors a cumpărat în luna decembrie compania Opel Automotive R, înființată special pentru transferul de responsabilitate asupra importurilor și distribuției pe piața din România a mărcii Opel. După vânzare, compania a fost redenumită Trust Motors Import Autovehicule SRL.

Consiliul Director al acestei companii subsidiare a Trust Motors va fi format din Ana Tucra – Chief Financial Officer Trust Motors, Andrei Duică – Chief Commercial Officer Trust Motors și Cristian Tomescu – Chief Operations Officer Trust Motors.

Potrivit Trust Motors, membrii consiliului director activează de peste  cincisprezece ani în industria auto, experiența acestora acoperind managementul operațiunilor de dezvoltare rețea, vânzare, service și managementul financiar.

Mărcile Opel și Vauxhall au fost cumpărate în 2017 de PSA Group, de la General Motors, iar din luna ianuarie 2021 au intrat în portofoliul Stellantis, companie formată prin fuziunea PSA și FCA.

viewscnt
Afla mai multe despre
opel romania
trust motors
andrei duica
importator opel romania