Tranzacția prin care Trust Motors, importatorul Peugeot și Citroen, va prelua importurile Opel, autorizată de Consiliul Concurenței

Tranzacția prin care Trust Motors, importatorul Peugeot și Citroen, va prelua importurile Opel, autorizată de Consiliul Concurenței
scris 5 oct 2020

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Trust Motors SRL intenționează să preia compania Opel Automotive R SRL.

Trust Motors SRL, importator al mărcilor Peugeot și Citroen în România, face parte din grupul de firme deținut de Gheorghe Dolofan, desfășoară activități de import și distribuție angro de vehicule noi și piese de schimb.

CFR Călători renunță la chitanțier și pix și va investi 10 milioane de lei pentru vânzarea biletelor în tren CITEȘTE ȘI CFR Călători renunță la chitanțier și pix și va investi 10 milioane de lei pentru vânzarea biletelor în tren

Importatorul și distribuitorul mărcilor PSA Group își lărgește portofoliul de mărci, astfel că va vinde, începând din acest moment, toate mărcile pe care grupul PSA le deține. Cea mai nouă marcă, Opel, era importată în România prin intermediul reprezentanței oficiale Opel România, care făcea parte din vechea strcutură a Opel Southeast Europe.

Opel Automotive R SRL, entitate înființată în scopul încheierii tranzacției preconizate, va prelua întreaga activitate desfășurată de OPEL pe piața din România, respectiv distribuția angro de vehicule noi marca Opel, precum și distribuția angro a pieselor de schimb pentru marca Opel și a pieselor de schimb pentru marca Chevrolet.

Grupul Trust Motors și-a început activitatea de importator cu marca Peugeot, după care a preluat și marca Citroen, în momentul în care francezii au decis să închidă reprezentanța locală, Citroen România.

Angajații Opel vor fi transferați cel mai târziu la data la care tranzacția va fi finalizată.

viewscnt
Afla mai multe despre
opel romania
trust motors