U.S. Air Force recomandă deblocarea unor plăți de 924 de milioane de dolari destinate Boeing

U.S. Air Force recomandă deblocarea unor plăți de 924 de milioane de dolari destinate Boeing
scris 3 apr 2020

U.S. Air Force a recomandat deblocarea unor plăți în valoare de până la 924 de milioane de dolari destinate Boeing, care fuseseră reținute din cauza unor deficiențe ale avionului de alimentare cu carburant în aer KC-46, potrivit unui document obținut de Reuters și a unei surse apropiate situației.

Recomandarea, care a fost trimisă oficialilor din cadrul Air Force care se ocupă cu contractele, are rolul să susțină soliditatea financiară a furnizorilor Departamentului pentru Apărare și va elibera fonduri pentru numeroși contractori, nu doar pentru Boeing, scrie News.ro.

Angela Merkel a discutat cu șefii VW, BMW și Daimler despre cum ar putea reporni producția de automobile CITEȘTE ȘI Angela Merkel a discutat cu șefii VW, BMW și Daimler despre cum ar putea reporni producția de automobile

Situația financiară a Boeing a devenit tot mai dificilă întrucât problemele economice provocate de pandemia de coronavirus a condus la un blocaj pe principalele piețe de finanțare și a redus cererea pentru avioanele comerciale ale grupului.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
u.s. air force. boeing