U.S. Air Force recomandă deblocarea unor plăți de 924 de milioane de dolari destinate Boeing

U.S. Air Force recomandă deblocarea unor plăți de 924 de milioane de dolari destinate Boeing
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2020

U.S. Air Force a recomandat deblocarea unor plăți în valoare de până la 924 de milioane de dolari destinate Boeing, care fuseseră reținute din cauza unor deficiențe ale avionului de alimentare cu carburant în aer KC-46, potrivit unui document obținut de Reuters și a unei surse apropiate situației.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Recomandarea, care a fost trimisă oficialilor din cadrul Air Force care se ocupă cu contractele, are rolul să susțină soliditatea financiară a furnizorilor Departamentului pentru Apărare și va elibera fonduri pentru numeroși contractori, nu doar pentru Boeing, scrie News.ro.

Angela Merkel a discutat cu șefii VW, BMW și Daimler despre cum ar putea reporni producția de automobile CITEȘTE ȘI Angela Merkel a discutat cu șefii VW, BMW și Daimler despre cum ar putea reporni producția de automobile

Situația financiară a Boeing a devenit tot mai dificilă întrucât problemele economice provocate de pandemia de coronavirus a condus la un blocaj pe principalele piețe de finanțare și a redus cererea pentru avioanele comerciale ale grupului.

viewscnt
Afla mai multe despre
u.s. air force. boeing