Uber introduce în București un nou sistem al taxei de anulare

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 5 iul 2023

Uber România a introdus, pentru utilizatorii din București, un nou sistem al taxei de anulare, care va fi calculată acum nu pe baza unei sume fixe, ci în funcție de distanța parcursă și de timpul necesar pentru șoferi să ajungă la punctul de preluare. Taxa va varia între 8,50 și 24 lei, conform mesajului companiei, văzut de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

"Realizăm că, uneori, planurile se pot schimba sau că o cursă poate fi comandată din greșeală. De aceea, taxa va fi percepută doar dacă o cursă este anulată la mai mult de 2 minute după ce a fost comandată. Îi încurajăm pe pasageri să comande o cursă doar când sunt gata de drum", este mesajul.

Tranzacție - Bitdefender cumpără în Singapore CITEȘTE ȘI Tranzacție - Bitdefender cumpără în Singapore

Astfel, taxa minimă și maximă de anulare în București va fi după cum urmează:

Uber introduce în București un nou sistem al taxei de anulare

Aplicația Uber este disponibilă 23 de orașe din România, respectiv București, Suceava, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Târgoviște și Baia Mare.

Orange România câștigă definitiv în fața Consiliului Concurenței în dosarul privind anularea unei amenzi consistente pe abuz de poziție dominantă CITEȘTE ȘI Orange România câștigă definitiv în fața Consiliului Concurenței în dosarul privind anularea unei amenzi consistente pe abuz de poziție dominantă

În 2022, Uber BV Filiala București SRL, societatea românească a companiei americane, a raportat venituri de 10 milioane de lei, de la 8,43 milioane de lei în 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
taxa
bucuresti