Uber renunță la mască

Uber renunță la mască
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 apr 2022

Șoferii și pasagerii Uber nu mai sunt obligați să poarte mască sau să lase liber locul din dreapta șoferului pe teritoriul Statelor Unite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Uber a luat recent aceeași decizie și pentru România, după ce țara a ieșit din starea de urgență. Și aici purtarea măștii rămâne o recomandare de care pasagerii și șoferii pot ține sau nu cont.

Uber a anunțat acum că renunță la condiția purtării măștii, impusă până acum atât șoferilor, cât și pasagerilor din Statele Unite. Asta imediat după ce o instanță de judecată a declarat ilegal mandatul federal care obliga la purtarea măștii în mijloacele de transport.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere

Înaintea Uber, mai multe instituții de transport, precum SEPTA Philadelphia, sistemul de transport feroviar din Washington D.C sau New Jersey Transit au renunțat și ele la purtarea obligatorie a măștii de protecție.

Uber își roagă șoferii și pasagerii să fie politicoși și să aibă înțelegere, atât pentru cei care optează să poarte mască în continuare pentru propria siguranță, cât și pentru cei care nu mai vor să o poarte.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare

În cazul în care pasagerii nu se simt confortabil din cauza discrepanței, cursa poate fi anulată, amintește Uber. Însă, pasagerul nu are cum să știe înainte de a se urca în mașină dacă șoferul poartă sau nu mască.

Cu aceeași ocazie, Uber a renunțat și la politica de lăsare liberă a scaunului din față, pentru ca distanța dintre ocupanții mașinii să fie cât mai mare posibil. Totuși, compania recomandă folosirea acestuia doar dacă bancheta din spate este ocupată.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
mască
sua