Uber testează o opțiune pentru includerea animalelor de casă în călătorii

Uber testează o opțiune pentru includerea animalelor de casă în călătorii
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 oct 2019

Șoferii și clienții ar putea avea în curând o funcție prin care să se pună de acord în privința acceptării în mașină a unui animal de companie. Cu o taxă suplimentară, bineînțeles.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Transportarea unei pisici sau a unui câine cu o cursă Uber este în prezent o loterie. Clientul se poate trezi că șoferul refuză cursa când vede că acesta este însoțit de un animal, pentru că politicile companiei nu-l obligă să accepte animale la bord.

Uber le recomanda până acum clienților să ia legătura de la bun început cu șoferul și să îi spună de animal, pentru ca acesta să accepte cursa în cunoștință de cauză. Foarte puțini clienți fac, însă, acest lucru.

Compania americană a început să testeze o nouă opțiune prin care speră să rezolve această problemă și, în proces, să obțină și un venit în plus.

Uzina Dacia scade producția, în premieră pentru acest an CITEȘTE ȘI Uzina Dacia scade producția, în premieră pentru acest an

Clienții pot alege opțiunea Uber Pet dacă vor fi însoțiți de un animal, opțiune care poate aduce un cost suplimentar între 3 și 5 dolari. Astfel, șoferii care nu vor să riște primind un animal la bord vor putea ignora cursa.

Pe de altă parte, celor care acceptă animale la bord, Uber le promite “un procent important” din taxa suplimentară.

Opțiunea Uber Pet va fi testată începând cu 16 octombrie în câteva orașe din Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
animale