ULTIMA ORĂ Dacia Spring va fi lansată luna aceasta în cadrul unui minisalon auto al Grupului Renault la Paris

ULTIMA ORĂ Dacia Spring va fi lansată luna aceasta în cadrul unui minisalon auto al Grupului Renault la Paris
scris 1 oct 2020

Renault va desfășura la Paris, între luna octombrie, în spațiul din Boulogne – Billancourt în care se află sediul companiei, un mini salon auto dedicat vehiculelor electrice și electrificate, numit Renault eWays. Aici vor avea premiera două modele 100% electrice: primul crossover electric Renault și modelul Dacia Spring.

Între 15 și 26 octormbrie, Renault susține propriul salon auto, în variantă digitală, în care va expune nouătățile electrice ale grupului. În centrul atenției va fi un concept car care va anticipa „viitorul crossover bazat pe noua platformă CMF-EV electrică”. Alături de acesta, modelul de serie care va face cu siguranță vâlvă în rândul clienților va fi Dacia Spring, primul automobil 100% electric al mărcii românești, "mașina electrică accesibilă tuturor". Pe lângă cele două vehicule electrice, unul concept, altul model de serie, va fi prezentat și Renault Arkana, SUV-ul coupe ce va intra, începând de anul viitor, în portofoliul mărcii, cu un motor E-Tech Hybrid. De asemenea, vor fi expuse și alte vehicule din gama electrificată a mărcii Renault.

FOTO & VIDEO Premieră mondială: Dacia lansează noile Sandero, Logan și Sandero Stepway, cu un design modern și fără motoare diesel CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Premieră mondială: Dacia lansează noile Sandero, Logan și Sandero Stepway, cu un design modern și fără motoare diesel

Evenimentul va fi „o imersiune electrică fără precedent”, pe parcursul a 10 zile, fiind deschis vizitatorilor, presei și specialiștilor. Noul CEO al companiei, Luca de Meo, va fi prezent pentru a inaugura salonul și pentru a dezvălui noile modele. Evenimentul poate fi accesat la eways.groupe.renault.com/en.

Dacia Spring este soluția aleasă de șefii companiei franceze pentru a compensa emisiile ridicate ale mașinilor mărcii, care nu are în acest moment niciun propulsor cu emisii sub 95 de grame, media pe care toți constructorii trebuie să o respecte de la 1 ianuarie 2021. Este așteptat un preț sub 20.000 de euro, unul care va genera vânzări masive ale noului model.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia spring
dacia electrica
renault suv electric
arkana
preturi dacia spring