Ultimul lot al Autostrăzii Bacău-Pașcani are Autorizație de construire

Ultimul lot al Autostrăzii Bacău-Pașcani are Autorizație de construire
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2023

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă că a fost emisă Autorizația de construire pentru ultimul lot al Autostrăzii Bacău-Pașcani (Mircești-Pașcani), unde lucreazză constructorul român UMB.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Ordinul pentru începerea lucrărilor pe cei 28,9 km ai acestui lot va fi emis în data de 2 mai. Lotul 3 al autostrăzii Bacău-Pașcani (parte din A7, AutostradaMoldovei) are o valoare contractuală de 1,76 miliarde de lei (fără TVA) și este finanțat prin PNRR”, a anunțat ministrul Transporturilor.

FOTO Flanco a deschis, cu șampanie, cel mai mare magazin al său din București. În paralel remodelează principalele sale magazine CITEȘTE ȘI FOTO Flanco a deschis, cu șampanie, cel mai mare magazin al său din București. În paralel remodelează principalele sale magazine

Potrivit acestuia, constructorul român are la dispoziție 30 de luni pentru finalizarea lucrărilor, scrie News.ro..

Secțiunea de autostradă Bacău-Pașcani (finanțată prin PNRR) are o lungime de 77 de km, o valoare de 4,68 miliarde de lei (fără TVA) și este formată din 3 loturi:

- Lotul 1 (Săucești-Trifești): 30,3 km

- Lotul 2 (Trifești-Gherăești/Mircești): 18,9 km

- Lotul 3 (Mircești-Pașcani): 28,09 km

”Prin Autorizația de Construire emisă astăzi se asigură front de lucru pe 250 de km constructorului român care și-a adjudecat toate secțiunile din A7 de la Buzău la Pașcani (10 dintre cele 13 loturi ale A7, finanțate prin PNRR)”, a mai precizat Grindeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada bacău-pașcani
drumuri