Unul din cele 10 BMW i8 Garage Italia CrossFade poate fi admirat și cumpărat direct în mall-ul din Băneasa

Unul din cele 10 BMW i8 Garage Italia CrossFade poate fi admirat și cumpărat direct în mall-ul din Băneasa
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 17 aug 2017

BMW Romania a expus un exemplar i8 într-unul din mall-urile din București, lansând o provocare pentru mai mulți artiști dar și pentru public. Bucureștenii pot admira unul din cele 10 exemplare i8 Garage Italia CrossFade Edition între 18 și 21 august, în Băneasa Shopping City, într-o atmosferă de studio foto și pot realiza imagini proprii cu automobilul.  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BMW România a adus în fața publicului unul din cele 10 exemplare i8 Garage Italia CrossFade Edition, lansând o provocare pentru patru artiști vizuali. Aceștia au amenajat în mall un studio mobil în mijlocul căruia se va afla modelul i8. Publicul va avea astfel ocazia să-și facă fotografii cu mașin în cele mai bune condiții de iluminare. Mașina poate fi comandată de cei care doresc să o conducă în calitate de proprietari.

"Vrem să încurajăm publicul să exploreze și să descopere designul atât de spectaculos al BMW i8. Modelul întoarce mereu privirile, toți vor să-l fotografieze sau să-l filmeze, așa că de ce să nu facem prezentarea BMW i8 exact despre asta? Astfel a luat naștere proiectul #SELFi8.

Am invitat patru artiști vizuali să exploreze designul BMW i8 în lucrările lor și în acest fel dorim să creăm un model pentru public. Pentru fotografierea unui automobil, mall-ul este o locație neașteptată, dar ineditul o face să fie spectaculoasă. De asemenea, un mediu bogat în lumini și reflexii este o provocare, dar oferă și foarte multe oportunități vizuale", a declarat Dana Popescu, brand manager BMW i România.

În cadrul evenimentului, lucrările celor patru artiști vor fi prezentate în premieră publicului.

BMW anunță măsuri inedite: bonus de 2.000 euro pentru proprietarii de mașini diesel care au o mașină poluantă și vor să o schimbe CITEȘTE ȘI BMW anunță măsuri inedite: bonus de 2.000 euro pentru proprietarii de mașini diesel care au o mașină poluantă și vor să o schimbe

Garage Italia CrossFade Edition este o ediție limitată produsă în doar 10 exemplare la nivel global, pictate manual la Centrul de Design Garage Italia Customs din Milano. Automobilul expus este disponibil pentru achiziție în Romania cu livrare imediată.

Designul automobilului a fost inspirat de combinația optică a culorilor, o tehnică deja folosită în pointilismul sfârșitului de secol XIX. Această tehnică de pictură implică crearea unor motive cu ajutorul liniilor de culoare mici, distribuite uniform. Deoarece culorile vecine nu sunt mixate, ci doar amestecate în percepția privitorului, se creează o strălucire deosebit de intensă. Oscilația selectivă a dimensiunii și a spațiului dintre liniile individuale permite crearea unei variații coloristice deopotrivă precisă și armonioasă.

Pe suprafața caroseriei BMW i8 Garage Italia CrossFade, modificările de culoare definite cu acuratețe între Protonic Blue metalizat și Protonic Dark Silver metalizat sunt utilizate pentru a sublinia intens contururile liniilor și suprafețelor. Mai mult, liniile de vopsea aplicate sunt triunghiulare. Ca rezultat din această formă geometrică, atât impresia generală, cât și dinamica automobilului sport hybrid plug-in - deja simbolizate în design - sunt accentuate suplimentar. Designul de culoare a fost realizat prin utilizarea unui proces complex de vopsire, în care culoarea Protonic Blue metalizat a automobilului a fost acoperită inițial cu o peliculă șablon. În acest fel, a fost posibil ca modelul geometric dorit să fie creat cu o precizie foarte mare atunci când al doilea strat de vopsea, Protonic Dark Silver metalizat, a fost aplicat în cele din urmă.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
i8