UPDATE Lufthansa - mari probleme astăzi, întârzieri pe linie și în România. Compania explică de la ce a pornit situația

UPDATE Lufthansa  - mari probleme astăzi, întârzieri pe linie și în România. Compania explică de la ce a pornit situația
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 15 feb 2023
Un zbor dus-întors București-Munchen al operatorului aerian Lufthansa a avut întârziere de aproape o oră. Un alt zbor, în direcția Frankfurt, va pleca cu aproape trei ore mai târziu decât era programat, a declarat pentru Profit.ro un reprezentant al Companiei Naționale Aeroporturi București.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
 
"Un alt zbor (pe lângă cel București-Munchen n.red), spre Frankfurt, programat la 14:30, are în prezent estimarea de decolare 17:10", potrivit datelor furnizate de CNAB pentru Profit.ro.

Elon Musk a donat anul trecut acțiuni Tesla în valoare de aproximativ 2 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Elon Musk a donat anul trecut acțiuni Tesla în valoare de aproximativ 2 miliarde de dolari

Deutsche Lufthansa și-a consemnat temporar toate zborurile la sol din cauza unor probleme informatice cauzate, probabil, de unul sau mai multe cabluri tăiate de Deutsche Telekom în timpul unor lucrării de construcții în Frankfurt, potrivit unei persoane familiarizate cu această problemă, citate de Bloomberg.

Centrul global de operațiuni de zbor al Lufthansa este situat la periferia aeroportului din Frankfurt; deteriorarea legăturilor de comunicații cu această facilitate ar putea cauza probleme cu sistemele IT ale Lufthansa din întreaga lume.

Știrea inițială

 
Compania investighează problema, a declarat o purtătoare de cuvânt a companiei aeriene germane, pentru Bloomberg. Nu este clar încă dacă zborurile Lufthansa care erau deja în aer au fost instruite să aterizeze.

Printre companiile aeriene ale Lufthansa se numără brandul său omonim și companiile naționale Austrian Airlines, Brussels Airlines și Swiss. Compania operează, de asemenea, transportatorul low-cost Eurowings, precum și alte companii aeriene mai mici. În total, grupul operează aproximativ 700 de aeronave, fiind cea mai mare companie aeriană din Europa după mărimea flotei.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
zboruri
lufthansa
zboruri anulate otopeni
intarziere zbor