VIDEO Accident în lanț pe o autostradă din Florida, soldat cu șapte morți și mai mulți răniți

VIDEO Accident în lanț pe o autostradă din Florida, soldat cu șapte morți și mai mulți răniți
scris 4 ian 2019

Un accident în lanț pe o autostradă din Florida, urmat de un incendiu puternic, a dus la moartea a șapte persoane și la rănirea a cel puțin alte șapte, scrie USA Today.

Accidentul, urmat de un puternic incendiu care a cuprins mai multe vehicule, a avut loc la aproximativ doi kilometri distanță de Alachua, în apropiere de Gainesville, a informat Poliția.

Nu este clar care a fost cauza accidentului, însă, atoritățile au precizat că cel puțin două vehicule cu remorcă au fost implicate și peste 200 de litri de benzină a fost vărsată pe autostradă, scrie News.ro.

Constructorii de automobile, afectați de criza din Turcia. Dacia, scădere la jumătate a vânzărilor CITEȘTE ȘI Constructorii de automobile, afectați de criza din Turcia. Dacia, scădere la jumătate a vânzărilor

În accidentul care a avut loc la ora locală 15:40 au fost implicate și un sedan și o dubă de pasageri.

Șoseaua a fost afectată serios și va fi închisă pentru mai multe ore. Șoferii au fost sfătuiți să părăsească zona.

Opt persoane au fost transportate la spital, unii fiind în stare critică, conform Gainesville Sun. Un elicopter a aterizat la fața locului pentru a căuta victime care ar fi putut să fugă în pădure când a izbucnit incendiul. Focul a fost stins de autorități, iar autoritățile au informat că este posibil să deschidă o investigație pentru omucidere.

viewscnt
Afla mai multe despre
accident
florida