VIDEO Accident pe A2, la ieșirea către centura Capitalei - 17 autoturisme implicate, 22 de persoane rănite

VIDEO Accident pe A2, la ieșirea către centura Capitalei - 17 autoturisme implicate, 22 de persoane rănite
scris 16 nov 2016

Accidente în lanț în care au fost implicate 17 autovehicule au avut loc miercuri dimineață pe autostrada București - Constanța, din cauza poleiului. Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, 22 de persoane au fost rănite, patru fiind transportate la spital.

Un accident în lanț a avut loc miercuri dimineață, pe A2 la ieșirea către centura Capitalei. Alte două accidente au avut loc pe autostrada București - Constanța, la km 10 și la km. 54, scrie News.ro.

Conform Centrului Infotrafic, accidentele s-au produs "din cauza neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil acoperit cu polei".

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat că în accidente au fost implicate 17 mașini, iar 22 de persoane au fost rănite și evaluate la fața locului de către echipajele medicale.

VIDEO Jaguar a prezentat primul său vehicul integral electric, SUV-ul concept I-Pace CITEȘTE ȘI VIDEO Jaguar a prezentat primul său vehicul integral electric, SUV-ul concept I-Pace

El a precizat că dintre acestea patru sunt transportate cu ambulanțe la spitale, nefiind cazuri grave. Arafat a mai spus că, din cei patru răniți preluați de ambulanțe, unul are fracturi la mâini. În cazul celorlalte persoane evaluate de medici nu a fost necesară transportarea la spital, acestea având răni minore.

Datele inițiale furnizate de Infotrafic arătau că țn aceste accidente au fost implicate 11 mașini.

În urmă cu 10 zile, pe A2 a avut loc un accident în lanț, în care au fost implicate 30 de vehicule, peste 50 de persoane ajungând la spital.

viewscnt
Afla mai multe despre
accident pe a2