CNAIR a relansat licitațiile pentru deszăpezirea drumurilor naționale și autostrăzilor din subordinea DRDP București

CNAIR a relansat licitațiile pentru deszăpezirea drumurilor naționale și autostrăzilor din subordinea DRDP București
scris 15 nov 2016

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) a anunțat marți că a relansat licitațiile pentru lucrările de deszăpezire pentru cinci loturi administrate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București.

“În vederea încheierii acordurilor cadru pe 4 ani pentru activitatea de <<Întreținere curentă pe timp de iarnă 2016 - 2020 aferentă DRDP București: Lot 2 SDN București Sud, Lot 5 SDN Târgoviște, Lot 6 SDN Ploiești, Lot 9 Autostrada A2 București - Lehliu, Lot 10 Autostrada A3 București – Ploiești>>, s-a decis reluarea procedurilor de achiziție publică care au fost contestate sau anulate din diverse motive”, se arată în anunțul CNAIR.

Companiile interesate de licitație au putut depune ofertele până luni. PetroConstruct Group, Fincodrum și Anastamar Construct au depus oferte pentru deszăpezirea drumurilor administrate de Secția de Drumuri Naționale (SDN) București Sud.

De asemenea, firmele Diferit, Rebelis Construcții, Transcarpat, Eurocogen Filiala Aninoasa, Wins Construct Proiect și Anastamar Construct au depus oferte pentru SDN Târgoviște.

Companiile Diferit, Rebelis Construcții, Transcarpat, Fincodrum și Anastamar Construct participă la licitația pentru deszăpezirea drumurilor administrate de SDN Ploiești.

Pentru deszăpezirea autostrăzii A2, pe tronsonul București - Lehliu, ofertele au fost depuse de Fincodrum, Teo Trans Consulting și Anastamar Construct.

Pentru autostrada A3 București - Ploiești au depus oferte companiile Diferit, Rebelis Construcții, Fincodrum, Teo Trans Consulting și Agro Trans NMI.

CNAIR va anunța în perioada următoare câștigătorii licitațiilor.

În 2 noiembrie, premierul Dacian Cioloș preciza că doar în 26 de județe existau contracte pentru deszăpezirea drumurilor naționale și autostrăzilor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cnadnr
cnair