VIDEO Carambol pe o autostradă din centrul Chinei. Camioane în flăcări

VIDEO Carambol pe o autostradă din centrul Chinei. Camioane în flăcări
scris 5 feb 2023

Șaisprezece persoane au murit și alte zeci au fost rănite, sâmbătă seară, într-un carambol pe o autostradă din centrul Chinei, au anunțat, duminică, autoritățile. Imaginile de la fața locului difuzate de presa chineză arată camioane în flăcări și mașini tamponate, relatează AFP.

Într-un interval de 10 minute, sâmbătă seara, aproape 50 de vehicule au fost implicate într-un carambol pe o autostradă din provincia Hunan, „Unele vehicule au luat foc”, a precizat poliția rutieră locală într-un comunicat. Imagini publicate de Cotidianul Poporului, un ziar de stat, arată mai multe camioane în flăcări care poartă sigle ae unor companii de livrare, mașini zdrobite și răsturnate și un nor de fum negru care se ridică în urma accidentelor, arată news.ro.

VIDEO Ford se întoarce în Formula 1, după mai mult de 20 de ani CITEȘTE ȘI VIDEO Ford se întoarce în Formula 1, după mai mult de 20 de ani

Potrivit poliției rutiere, 16 persoane au murit, șapte dintre ele într-o singură coliziune, iar alte 66 au fost rănite. „Răniții au fost trimiși imediat la spital pentru un tratament amănunțit, opt dintre ei suferind de răni relativ grave, însă semnele lor vitale sunt în prezent stabile”, a precizat poliția.

Potrivit Cotidianului Poporului, carambolul a avut loc în metropola Changsha, iar sâmbătă au fost trimiși la fața locului peste 180 de reprezentanți ai forțelor de intervenție.

Circulația pe o porțiune a A10 Sebeș-Turda, închisă timp de o lună pentru remedierea unor deficiențe CITEȘTE ȘI Circulația pe o porțiune a A10 Sebeș-Turda, închisă timp de o lună pentru remedierea unor deficiențe

Ministerul chinez pentru managementul situațiilor de urgență a anunțat că a solicitat o anchetă asupra cauzelor accidentului.

viewscnt
Afla mai multe despre
china
masini