VIDEO & FOTO Rolls Royce Ghost, lansat pe piața din România. Prezentările pentru clienți, doar individual

VIDEO & FOTO Rolls Royce Ghost, lansat pe piața din România. Prezentările pentru clienți, doar individual
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 25 ian 2021

Reprezentanții mărcii britanice de lux Rolls Royce au anunțat că noul model Ghost a ajuns în România, pentru prezentări individuale pentru potențialii clienți. Limuzina de lux a fost prezentată în premieră în septembrie anul trecut ca model 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Românii care își permit noul Rolls Royce Ghost au ocazia să-l testeze și să afle mai multe noutăți despre acesta în cadrul unor prezentări individuale la sediul Rolls-Royce Motor Cars Service din București, singura reprezentanță din România a acestei mărci, parte a rețelei Schmidt Premium Cars.

Soluțiile inteligente de video colaborare: o nouă dimensiune pentru creșterea productivității în mediul de lucru hibrid CITEȘTE ȘI Soluțiile inteligente de video colaborare: o nouă dimensiune pentru creșterea productivității în mediul de lucru hibrid

„Ne face mare plăcere să începem anul 2021 cu o astfel de prezentare deosebită. Deoarece preocuparea noastră principală este sănătatea și siguranța invitaților noștri, am organizat întâlniri individuale cu noul Ghost pentru clienți aici, la sediul nostru din București, fiecare dintre acestea fiind o lansare propriu-zisă pe piața din România”, spune Michael Schmidt, proprietarul companiei și al reprezentanței Rolls Royce.

Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online CITEȘTE ȘI Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online

Noul Rolls Royce Ghost, a doua generație a cunoscutei limuzine de lux, aduce cele mai avansate tehnologii pentru marca britanică deținută de BMW, beneficiind de o platformă proprie, care le-a permis „să creeze un produs care să reprezinte luxul autentic”. Compania nu pierde nici această ocazie să facă aluzii la rivalii de la Bentley, spunând despre Ghost că a fost creat „fără constrângerile unei platforme utilizate pentru fabricarea în serie mare a unor automobile mai puțin impresionante”, un atac direct la platforma modelelor de lux ale grupului VW, care folosesc platformele Audi/Porsche.

Platforma Rolls Royce mai este utilizată și de celelalte modele ale mărcii, Phantom și SUV-ul Cullinan, și se remarcă printr-o structură de aluminiu, care oferă libertatea încorporării tehnologiilor specifice acestui nivel, inclusiv tracțiunea integrală sau direcția integrală.

FOTO Porsche lansează cea mai ieftină versiune a lui Taycan CITEȘTE ȘI FOTO Porsche lansează cea mai ieftină versiune a lui Taycan

Ghost vine și cu o versiune Extended, destinată și utilizării cu șofer angajat, nu doar direct de proprietar, la volan. Versiunea Extended are 17 cm în plus, care oferă astfel mai mult spațiu pe bancheta din spate, pentru momentele în care proprietarul alege să stea pe aceste locuri. Lungimea totală a mașinii este de 5,7 metri, cu un ampatament de 3,46 metri.

Rolls Royce Ghost este echipat cu un motor imens, așa cum ne-au obișnuit modelele acestei mărci, cu o capacitate de 6,75 litri și o putere de 571 CP. Mașina dispune de elemente de confort la un nivel de lux, precum ușile care se deschid electric, la apăsarea unui buton, sau suspensiile inteligente Planar. Mai mult, Rolls Royce precizează că toate componentele interioare au fost acordate pe o frecvență de rezonanță specifică, pentru a crea o senzație de serenitate”.

Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat? CITEȘTE ȘI Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat?

Rolls Royce Motor Cars Service nu este un dealer al mărcii Rolls Royce, ci doar un service autorizat al mărcii, cel mai apropiat dealer fiind cel din Munchen, care aparține de asemenea omului de afaceri Michael Schmidt.

VIDEO & FOTO Rolls Royce Ghost, lansat pe piața din România. Prezentările pentru clienți, doar individual

VIDEO & FOTO Rolls Royce Ghost, lansat pe piața din România. Prezentările pentru clienți, doar individual

VIDEO & FOTO Rolls Royce Ghost, lansat pe piața din România. Prezentările pentru clienți, doar individual

viewscnt
Afla mai multe despre
rolls royce
ghost
rolls royce romania