VIDEO Un tren a deraiat în Taiwan. Zeci de victime

VIDEO Un tren a deraiat în Taiwan. Zeci de victime
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2018

Cel puțin 17 oameni au murit și peste 120 au fost răniți după deraierea unui tren în estul Taiwanului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Administrația Căilor Ferate Taiwaneze a anunțat astăz că un accident feroviar s-a produs în Suao, în provincia Yilan (est). 5 din cele 8 vagoane ale trenului s-au răsturnat, după ce locomotiva a sărit de pe șine într-o curbă și s-a izbit de un stâlp de ciment, care a fost pe jumătate doborât, transmite agenția EFE preluată de Agerpres. Incidentul este anchetat, potrivit guvernului.

Accidentul este soldat cu victime, respectiv cel puțin 17 morți și aproape jumătate din cei 310 pasageri fiind răniți. Trenul Puyuma Expres 6432 circula pe ruta Shulin-Taitung și a deraiat la ora locală 16:50 (8:50 GMT). Deocamdată nu se cunosc cauzele accidentului.

Răniții au fost transportați la mai multe spitale din apropiere, potrivit Serviciului Național de Pompieri, care a anunțat că numărul răniților se ridică la 126. Operațiunile de salvare continuă, pentru a-i scoate din tren pe pasagerii rămași prinși în interiorul vagoanelor. Echipele de salvare au întâmpinat dificultăți în a intra în vagoane din cauza deformării ușilor și a fuselajului și a fost nevoie să se folosească aparate de sudură pentru ca salvatorii să poată ajunge la pasageri și să-i scoată din tren.

viewscnt
Afla mai multe despre
tren
accident
taiwan