Volkswagen a anunțat discret lansarea „unui nou Passat”. Va primi în ianuarie „noi motoare, noi tehnologii și noi sisteme de servicii online”

Volkswagen a anunțat discret lansarea „unui nou Passat”. Va primi în ianuarie „noi motoare, noi tehnologii și noi sisteme de servicii online”
scris 20 dec 2018

Volkswagen a anunțat discret lansarea „unui nou Passat”, în fapt un face-lift firesc al actualului model. Detaliul important este dat, însă, de precizarea că va avea „noi motorizări, lumini, tehnologii de infotainment și un nou nivel de servicii online”. În plus, va fi prima limuzină de clasă medie din lume care depășește 30 de milioane de exemplare.

Volkswagen se pregătește de lansarea noului Passat în ianuarie 2019, o revizuire la jumătatea vieții pe care orice automobil o primește după aproximativ 4 ani de la introducerea pe piață. Compania anunță și că modelul va depăși pragul de 30 de milioane de exemplare vândute, dat fiind faptul că generația a opta a contribuit la depășirea a 29 de milioane de exemplare vândute, de la lansarea din 1973.

Passat este al doilea model al mărcii, din punct de vedere al volumului, după Golf, care a depășit deja 35 de milioane de exemplare, fiind urmat de Beetle, care a adunat 21,5 milioane de unități vândute. Cu toate acestea, Passat este abia pe locul șapte în lume, cel mai vândut model din toate timpurile fiind Toyota Corolla, cu aproximativ 45 milioane de unități vândute  în 52 de ani de existență.

Șefii Nissan nu au reușit să aleagă un nou președinte al companiei. CEO-ul Saikawa merge la întâlnire cu șefii Renault, pentru a negocia CITEȘTE ȘI Șefii Nissan nu au reușit să aleagă un nou președinte al companiei. CEO-ul Saikawa merge la întâlnire cu șefii Renault, pentru a negocia

Dincolo de volumele vândute, se pare că schimbările ce sunt pregătite de companie pentru acest face-lift sunt foarte importante, deoarece aduc limuzina germană în era conectprii și autonomiei. VW nu a oferit prea multe detalii despre noutăți, însă expresia „noi motorizări, lumini, tehnologii de infotainment și un nou nivel de servicii online” este adăugată informațiilor care precizează că în ianuarie 2019 va avea loc „lansarea pe piață a noii etape de evoluție” a lui Passat.

Potrivit celor de la VW, în prezent au loc pregătiri la uzina din Emden, Germania, „în spatele scenei”, pentru intrarea în producție a versiunii revizuite a generației a opta.

Începând cu ultima generație, Volkswagen a lansat o versiune complet diferită pentru piața din SUA, acolo unde a fost introdusă deja în 2011. Aceasta ar urma să primească o nouă generație, tot în 2019, automobilul urmând să fie vândut, de asemenea, și în China.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw
passat
facelift passat
motoare passat