Volkswagen și Ford sunt aproape de semnarea unui acord de parteneriat pentru a dezvolta vehicule autonome și electrice

Volkswagen și Ford sunt aproape de semnarea unui acord de parteneriat pentru a dezvolta vehicule autonome și electrice
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2019

Volkswagen și Ford sunt aproape de semnarea unui acord de parteneriat pentru a împărți tehnologiile pentru mașinile autonome și electrice, extinzând alianța lor dincolo de cooperarea în domeniul vehiculelor comerciale, au declarat vineri pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

VW va împărți cu Ford platforma sa pentru vehiculele electrice MEB, susțin sursele.

BMW și Daimler vor dezvolta împreună noi tehnologii pentru conducerea automată CITEȘTE ȘI BMW și Daimler vor dezvolta împreună noi tehnologii pentru conducerea automată

În martie, Volkswagen a semnat un acord pentru a dezvolta o camionetă cu rivala Ford și a informat că va continua discuțiile privind extinderea alianței lor pentru a include serviciile de mobilitate și conducere autonomă, scrie Agerpres.

Cei doi producători auto vor să-și combine forțele în domeniul vehiculelor comerciale și camionetelor începând din 2022 și să dezvolte în comun vehiculelor electrice și autonome, o decizie prin care s-ar putea economisi miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
ford
vehicule autonome