Ministerul Transporturilor: Centura Bacăului este realizată în proporție de 30%

Ministerul Transporturilor: Centura Bacăului este realizată în proporție de 30%
scris 5 iul 2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat, joi, că stadiul fizic de execuție al centurii Bacăului, parte din Autostrada Moldovei, a ajuns la 30%, oficialul declarându-se mulțumit de cum se muncește pe șantier.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și directorul general CNAIR, Narcis Neaga, au verificat, joi, stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Bacău, parte a Autostrăzii Moldovei, scrie News.ro.

În urma verificărilor la fața locului, ministrul Răzvan Cuc a constatat că datorită mobilizării antreprenorului, lucrările avansează rapid fapt ce va contribui la finalizarea acestora înainte de termenul contractual.

FOTO Compania de car-sharing cu mașini electrice Spark intră în România. Ce prețuri are în alte țări CITEȘTE ȘI FOTO Compania de car-sharing cu mașini electrice Spark intră în România. Ce prețuri are în alte țări

„Perioada de proiectare trebuia să se termine pe 24 iulie. Iată că noi astăzi avem stadiu fizic de execuție de 30%. Am spus tot timpul că vom grăbi procedura de implementare a obiectivelor de investiții. La fel s-a întâmplat și la Drumul Expres Craiova-Pitești unde tot acest antreprenor român are lotul 2 - am fost săptămâna aceasta și am decis că vom ataca în primă fază centura de la Balș - a devansat termenul de proiectare cu șase luni. Dacă cineva vrea într-adevăr, se poate. Acest lucru este de felicitat. Îmi amintesc că pe 15 martie când am fost aici, după ce am plecat de pe șantier, toată lumea a vuit în presă că și-a luat Umbrărescu utilajele și a plecat. Iată că cei care atunci țipau și spuneau că s-a făcut doar de fațadă și că de fapt nu se muncește, pot să vină ei acum și să spună dacă se muncește sau nu!”, a precizat Ministrul Răzvan Cuc, într-un comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul transporturilor
centura bacaului