Volkswagen va investi peste 70 de miliarde de euro pentru a deveni lider global în domeniul vehiculelor electrice

Volkswagen va investi peste 70 de miliarde de euro pentru a deveni lider global în domeniul vehiculelor electrice
scris 17 nov 2017

Consiliul de Supervizare al Volkswagen AG discută un plan pe cinci ani care prevede investiții totale de peste 70 de miliarde de euro (82,5 miliarde de dolari), pentru a transforma grupul german într-un lider global în domeniul vehiculelor electrice, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

BCR, cea mai mare bancă din România, lansează un serviciu de car sharing în București, planul este să ajungă la un număr mare de mașini CITEȘTE ȘI BCR, cea mai mare bancă din România, lansează un serviciu de car sharing în București, planul este să ajungă la un număr mare de mașini

Grupul german Volkswagen AG va investi 1,4 miliarde de euro (1,7 miliarde de dolari) în noile tehnologii, inclusiv camioane și autobuze electrice, a anunțat luna trecută Andreas Renschler, șeful diviziei de camioane a VW, scrie Agerpres.

Portofoliul grupului Volkswagen este format din 12 mărci, printre care automobilele VW, Audi, Porsche, Skoda, Lamborghini, Seat, Bentley și Bugatti, dar și camioanele MAN și Scania.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
volkswagen