Volkswagen va investi peste 70 de miliarde de euro pentru a deveni lider global în domeniul vehiculelor electrice

Volkswagen va investi peste 70 de miliarde de euro pentru a deveni lider global în domeniul vehiculelor electrice
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 nov 2017

Consiliul de Supervizare al Volkswagen AG discută un plan pe cinci ani care prevede investiții totale de peste 70 de miliarde de euro (82,5 miliarde de dolari), pentru a transforma grupul german într-un lider global în domeniul vehiculelor electrice, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
BCR, cea mai mare bancă din România, lansează un serviciu de car sharing în București, planul este să ajungă la un număr mare de mașini CITEȘTE ȘI BCR, cea mai mare bancă din România, lansează un serviciu de car sharing în București, planul este să ajungă la un număr mare de mașini

Grupul german Volkswagen AG va investi 1,4 miliarde de euro (1,7 miliarde de dolari) în noile tehnologii, inclusiv camioane și autobuze electrice, a anunțat luna trecută Andreas Renschler, șeful diviziei de camioane a VW, scrie Agerpres.

Portofoliul grupului Volkswagen este format din 12 mărci, printre care automobilele VW, Audi, Porsche, Skoda, Lamborghini, Seat, Bentley și Bugatti, dar și camioanele MAN și Scania.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen