Avast Software preia AVG Technologies cu 1,3 miliarde dolari

Avast Software preia AVG Technologies cu 1,3 miliarde dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2016

Avast Software a convenit preluarea AVG Technologies pentru circa 1,3 miliarde de dolari în numerar, pentru adăugarea în portofoliu a softurilor de protejare a telefoanelor mobile de atacurile informatice, relatează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit acordului, Avast, care este susținută de fondul de investiții CVC Capital Partners, va lansa o ofertă de 25 de dolari pe acțiune în numerar pentru preluarea companiei AVG, din Amsterdam, se arată într-un comunicat comun al celor două părți.

Oferta este cu 33% peste cotația înregistrată de acțiunile AVG la închiderea tranzacțiilor de miercuri de la New York, arată news.ro.

Orange cumpără cel mai mare furnizor de servicii TV cu plată din Republica Moldova CITEȘTE ȘI Orange cumpără cel mai mare furnizor de servicii TV cu plată din Republica Moldova

Avast intenționează să finanțeze tranzacția prin numerar și împrumuturi.

Credit Suisse Securities, Jefferies și UBS Investment Bank au convenit acordarea unei finanțări de 1,69 de miliarde de dolari pentru  preluare.

Avast contribuie și cu 150 de milioane de dolari, sub formă de investiții în acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
avast