Bain Capital preia 90% din Adani Capital și Adani Housing

Bain Capital preia 90% din Adani Capital și Adani Housing

Gautam Adani

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iul 2023

Firma americană de investiții Bain Capital a încheiat un acord pentru achiziționarea a 90% din Adani Capital și Adani Housing, cumpărând toate investițiile private ale familiei Adani în companie, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gaurav Gupta va păstra pachetul de acțiuni de 10% rămas la Adani Capital și va continua să fie director general și CEO, a spus Bain, arată news.ro.

Compania de IT SoftServe, fondată în Ucraina, printre cele mai mari companii de tehnologie din Europa de Est, caută angajați în România CITEȘTE ȘI Compania de IT SoftServe, fondată în Ucraina, printre cele mai mari companii de tehnologie din Europa de Est, caută angajați în România

Firma de investiții a angajat 120 de milioane de dolari pentru Adani Capital și o linie suplimentară de lichiditate de 50 de milioane de dolari sub formă de obligațiuni neconvertibile.

Adani Capital este o ramura financiara nebancară a grupului Adani, care și-a inceput operațiunile de creditare in 2017.

Tranzacția, care se așteaptă să se încheie în trimestrul patru al acestui an, își propune să poziționeze Adani Capital ca o companie independentă, pentru extinderea creditării, a spus Bain.

Tranzacția globală prin care activele Turner Broadcasting System sunt preluate de Warner Bros Discovery, din aprilie 2022 - parafată și în România CITEȘTE ȘI Tranzacția globală prin care activele Turner Broadcasting System sunt preluate de Warner Bros Discovery, din aprilie 2022 - parafată și în România

”Sunt foarte fericit că un investitor credibil precum Bain intervine acum și acest lucru va ajuta afacerea să crească de mai multe ori ,de aici”, a declarat Gautam Adani, președintele grupului Adani.

viewscnt
Afla mai multe despre
bain
adani