Bunnyshell atrage finanțare de la Early Game Ventures

Bunnyshell atrage finanțare de la Early Game Ventures
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 sep 2019

Bunnyshell, startup românesc ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud, a primit 750.000 euro de la fondul de investiții Early Game Ventures.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Pixel 4 ar putea fi lansat pe 15 octombrie CITEȘTE ȘI Pixel 4 ar putea fi lansat pe 15 octombrie

Early Game Ventures este un fond de investiții cu capital de risc (venture capital) finanțat  cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și cofinanțat  prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Fondul European de Investiții (FEI) este parte a Grupului Bǎncii Europene de Investiții și este principalul finanțator de risc pentru IMM din Europa, prin instrumente de capital de risc, garanții și microfinanțare. În România, FEI implementează instrumente financiare cofinanțate prin fonduri structurale și de investiții, precum JEREMIE 2007-2013, Inițiativa pentru IMM, POR, POC, PNDR.

Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 (POC) susține investițiile menite să răspundă nevoilor și provocărilor legate de nivelul redus al competitivității economice, în special în ceea ce privește (a) sprijinul insuficient pentru cercetare, dezvoltare și inovare și (b) infrastructura subdezvoltată privind Tehnologia Informației și a Comunicațiilor. POC beneficiază de o alocare de 1,33 miliarde euro din Fondul European de Dezvoltare Regională.

viewscnt
Afla mai multe despre
early game ventures
bunnyshell
cloud