Business Lease România are un nou director comercial

Business Lease România are un nou director comercial

Oana Iancu, Director comercial Business Lease

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2018

Business Lease, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate și leasing operațional din Europa Centrală și de Est, a numit-o pe Oana Iancu în funcția de Director Comercial, aceasta urmând a coordona operațiunile comerciale și de marketing și fiind responsabilă cu dezvoltarea operațiunilor companiei pe piața românească.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oana are o experiență de peste 19 ani în industria furnizării de soluții de mobilitate, anterior ocupând roluri strategice în organizații de top din domeniu. Experiența practică în coordonarea proiectelor de mobilitate a ajutat-o pe Oana să dobândescă abilități valoroase în managementul operațiunilor și al echipelor pe proiecte cu expunere națională și internațională.

EXCLUSIV Tranzacție: Dezvoltatorul primului hotel Courtyard by Marriot din țară, care îl aduce pe cel mai bogat om din Lituania, a cumpărat clădirea celei mai puternice bănci din România din 1920 CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție: Dezvoltatorul primului hotel Courtyard by Marriot din țară, care îl aduce pe cel mai bogat om din Lituania, a cumpărat clădirea celei mai puternice bănci din România din 1920

Business Lease Group a fost înființat în Olanda în anul 1989 și este prezent, în afară de România, și în Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria. La nivelul Europei, Business Lease Group administrează o flotă de peste 48.000 vehicule. Grupul furnizează servicii integrate de leasing operațional și management de flote auto.

Grupul olandez a intrat România în 2015, în urma achiziției businessului Fleet Management Services (FMS), a cincea firmă de profil ca mărime de pe piața locală.

viewscnt
Afla mai multe despre
business lease
oana iancu