Cătălin Manoli, anterior Directorul fabricii Danone România, va prelua rolul de Director al fabricii Danone Aldaia, Valencia. Astfel, acesta își va continua activitatea în Spania, țara de origine a companiei Danone, unde a fost produs primul iaurt în urmă cu peste 100 de ani.
Cătălin Manoli s-a alăturat echipei Danone România în anul 2017, în calitate de Manager Operațiuni Fabrică, iar din anul 2019 a ocupat poziția de Director Fabrică București, conducând astfel cea mai performantă fabrică din divizia de lactate proaspete din Europa.
Din pozița de Director al fabricii din București, Cătălin a coordonat o echipă de 200 de oameni, urmând ca, din noul său rol, să coordoneze o echipă mărită, fabrica Danone Aldaia fiind de 3 ori mai mare. În noua funcție, Cătălin Manoli va raporta către Nadir Hamidou Executiv Director Manufacturing Dairy Europe.

21 mai Maratonul Economia Sustenabilă
28 mai Maratonul Fondurilor Europene
Cătălin Manoli, absolvent al Academiei Tehnice Militare, și-a început cariera în urmă cu peste 20 de ani, în cadrul grupului Michelin. Pe parcursul celor 16 ani petrecuți în cadrul grupului, acesta a ocupat mai multe funcții: Industrial Engineer, Industrial Engineer Training Manager, HR Manager, Production Department Manager, Lean Expert and Empowerment Coach pentru Romania, Ungaria și Serbia.
Danone a achiziționat fabrica de lactate Miorița din București în anul 1996, iar la 3 ani după modernizarea și retehnologizarea acesteia, au fost produse primele iaurturi Danone în România. În prezent, 1 milion de iaurturi sunt distribuite către consumatorii români, dar și către alte 13 piețe europene.
Danone România procesează anual peste 60.000 tone de litri de lapte, din care aproximativ 90% susține că este lapte românesc.