Cel mai mare producător mondial de ciocolată a început să se uite spre Răsărit

Cel mai mare producător mondial de ciocolată a început să se uite spre Răsărit
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 oct 2018

Cel mai mare producător mondial de ciocolată a început să se uite spre Răsărit pentru creștere, pe fondul diminuării apetitului pentru dulciuri în SUA și Europa Occidentală, informează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul elvețian Barry Callebaut a anunțat că a ajuns la un acord pentru preluarea companiei rusești Inforum, pentru a se putea extinde pe cea de-a doua mare piață de ciocolată din lume, după volumul vânzărilor, arată Agerpres.

Chiar dacă este cel mai mare producător mondial de ciocolată, Barry Callebaut este puțin cunoscut de consumatorul obișnuit, deoarece grupul elvețian produce dulciuri pe care comapanii precum Hershey și Nestle își pun propria lor etichetă.

KLM vrea să atragă clienți cu noi servicii la clasa Economy pe anumite rute: Sticle cu apă, prosoape răcoritoare, bufet cu dulciuri CITEȘTE ȘI KLM vrea să atragă clienți cu noi servicii la clasa Economy pe anumite rute: Sticle cu apă, prosoape răcoritoare, bufet cu dulciuri

Un alt producător elvețian de ciocolată, Lindt & Spruengli, a anunțat că piețele din Brazilia, Africa de Sud, Japonia și China oferă un potențial enorm în următorii an. Jumătate din cele 30 până la 40 de magazine pe care Lindt & Spruengli le va dechide în acest an vor fi în astfel de piețe emergente.

viewscnt
Afla mai multe despre
ciocolata
barry