CITR are un nou CEO

CITR are un nou CEO

Paul Dieter Cîrlănaru

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2021

CITR, jucător pe piața de insolvență și restructurare din România, parte a Impetum Group, l-a numit CEO pe Paul Dieter Cîrlănaru, anterior Senior Partner, după 8 ani de activitate în organizație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

În noul rol, Paul se va concentra pe crearea unor noi produse pentru piața de distress, dezvoltarea agilității organizației și crearea cadrului prin care echipa să își consolideze înțelegerea mediului de business.

Biofarm realizează cea mai importantă investiție din industria farmaceutică a ultimilor 30 de ani CITEȘTE ȘI Biofarm realizează cea mai importantă investiție din industria farmaceutică a ultimilor 30 de ani

„Un studiu pe care îl facem an de an asupra companiilor de impact din România arată că peste 6000 de companii de impact sunt în distress și nu apelează la soluții pentru restructurare, ceea ce înseamnă și faptul că produsele existente pe piață nu sunt suficiente pentru acestea", spune Paul Dieter Cîrlănaru, CEO CITR.

El preia conducerea companiei de la Andra Caragea, care devine acum COO al Impetum Group și va rămâne implicată în activitatea strategică a CITR în calitate de Managing Partner.

EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

„Am lucrat în ultimii ani aproape de Paul și am văzut impactul pe care l-a avut în proiectele de anvergură ale CITR, viziunea de business și experiența sa fiind definitorii pentru succesul acestora. Ascensiunea lui Paul în cadrul companiei a venit natural și a avut la bază capacitatea sa de a identifica soluții inovative pentru proiectele gestionate, abilitatea de a-i determina pe colegi să își unească forțele în fața unui scop comun și, poate cel mai important, pasiunea sa pentru domeniul insolvenței", a declarat Andra Caragea.

Andra Caragea

Andra Caragea

Paul Dieter Cîrlănaru a deținut funcția de Senior Partner în ultimul an. 

CITR administrează anual un patrimoniu de circa 1 miliard de euro și distribuie anual aproximativ 100 de milioane de euro creditorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
paul dieter cîrlănaru