City Insurance, liderul pieței RCA, își numește noul directorat

City Insurance, liderul pieței RCA, își numește noul directorat
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 sep 2017

City Insurance, liderul pieței RCA de pe piața locală, a anunțat numirea noului directorat al companiei, care așteaptă aprobarea Agenției de Supraveghere Financiară (ASF).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nominalizările sunt Epameinondas Papanikolaou - Președinte, Renato Szilagyi - Vicepreședinte și Bodo Herold, Membru.

“Avem încredere că urmează o perioadă foarte bună pentru noi, o creștere din toate punctele de vedere: calitatea serviciilor, cultura organizațională, cifră de afaceri etc. Am ajuns cu perseverență, curaj și multă muncă până aici, promitem și mai mult pe viitor”, a declarat Hans-Willi Schroiff, Președintele Consiliului de Supraveghere al Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance.

Fost parlamentar PSD a cumpărat o clinică medicală CITEȘTE ȘI Fost parlamentar PSD a cumpărat o clinică medicală

În prima parte a lunii aprilie, ASF a decis să-i retragă autorizația lui Dan Odobescu din funcțiile de director general și președinte al Consiliului de administrație al City Insurance, aplicând și amenzi în cuantum total de 50.000 de lei, pe motiv că acesta nu a neîndeplinit sau a îndeplinit necorespunzător cinci măsuri din planul de redresare a societății, aprobat de instituție în iulie 2016.

În prezent, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance este unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața de asigurări din România, câștigând de curând poziția de lider în piața de RCA și asigurări generale.

Înființată în 1998, City Insurance este controlată de Vivendi International SRL - 85,23%, Nicolae Mușat - 8,9%, Fortuna Coppola - 2,37%, Cristian Pascale - 1,91% și alți acționari persoane fizice și juridice - 1,58%. Acționarul unic al Vivendi International este Dan Odobescu.

În prezent, City Insurance are peste 300 de angajați și un număr de 42 agenții în care se desfășoară activități atât de subscriere de prime asigurări generale, cât și de instrumentare a dosarelor de daune.

viewscnt
Afla mai multe despre
city insurance
hans-willi schroiff
cristian pascale
max rossler