Afacerile CEL.ro, unul dintre principalii retaileri online locali, se vor apropia de 67 milioane euro în acest an

Afacerile CEL.ro, unul dintre principalii retaileri online locali, se vor apropia de 67 milioane euro în acest an
scris 28 sep 2017

CEL.ro, unul dintre principalii jucători din piața de e-commerce din România, își propune o creștere de 25% a cifrei de afaceri în acest an, după ce anul trecut business-ul a generat 53 de milioane de euro.

"Cele mai bine vândute produse în 2016 și prima jumătate a anului 2017 au fost telefoanele, televizoarele și electrocasnicele care au creșteri de până la 30%", spun reprezentanții CEL.ro, într-un comunicat.

În 2017, vizitele de pe dispozitivele mobile au crescut cu 15% față de aceeași perioadă a anului anterior și au ajuns la un procent de 55% din totalul vizitelor pe site. Tranzacțiile pe mobile reprezintă 39% din totalul tranzacțiilor.

Un nou club de fotbal de tradiție din România dispare, intrând în faliment CITEȘTE ȘI Un nou club de fotbal de tradiție din România dispare, intrând în faliment

CEL.ro, gestionat de compania Corsar Online, a fost înființat în anul 2005 și are peste 150 de angajați.

Corsar Online este deținută integral de Tiberiu Pop.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cel.ro
cifra de afaceri
telefoane