Compania braziliană Stefanini o numește pe Eliza Irimia, fost manager la Vodafone, în funcția de Director Financiar pentru regiunea EMEA

Compania braziliană Stefanini o numește pe Eliza Irimia, fost manager la Vodafone, în funcția de Director Financiar pentru regiunea EMEA

FOTO: Eliza Irimia

scris 12 oct 2017

Compania de soluții IT Stefanini, cu operațiuni în 39 de țări și 88 de birouri în întreaga lume, a anunțat că o numește pe Eliza Irimia în poziția de Director Financiar pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), urmând a coordona departamentele financiare ale companiei din 11 țări și activitățile de contabilitate, analiză, bugetare, raportare și achiziții. 

Înainte de a se alătura echipei Stefanini, Eliza Irimia a lucrat în cadrul Vodafone România, unde 13 ani a deținut diferite funcții de conducere, de la Manager Planificare & Control pentru trei dintre departamentele companiei, la Senior Manager al departamentului de Audit Intern și apoi Director Financiar al Vodafone Shared Services România. Anterior, Eliza a fost Auditor Senior în cadrul KPMG România, dar a și predat la catedra Academiei de Studii Economice pentru o perioadă de 2 ani.

Eliza Irimia este Doctor în Economie, absolvind în 2012 Magna cum Laude specializarea Corporate Finance din cadrul ASE București. Este, de asemenea, licențiată a Universității Politehnice din București, cu specializarea Inginerie, și deține o certificare ACCA.

Luna trecută, Stefanini l-a numit pe Farlei Kothe vicepreședinte pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) în cadrul companiei, acesta urmând a coordona de la București activitatea diviziei de dezvoltare de aplicații software.

Dezvoltatorii nu au livrat nicio clădire de birouri în București în trimestrul 3, dar companiile au închiriat spații pentru 4.000 de angajați CITEȘTE ȘI Dezvoltatorii nu au livrat nicio clădire de birouri în București în trimestrul 3, dar companiile au închiriat spații pentru 4.000 de angajați

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Stefanini are trei sedii în România, la București, Sibiu și Târgu Mureș, unde lucrează 1.400 de persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
stefanini
eliza irimia