Contracte de peste 64 miliarde dolari semnate în China

Contracte de peste 64 miliarde dolari semnate în China
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2019

Acorduri în valoare totală de peste 64 de miliarde de dolari au fost semnate la Summitul Noilor Drumuri ale Mătăsii organizat săptămâna aceasta la Beijing, a anunțat președintele chinez Xi Jinping, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Principiile pieței urmează să fie aplicate tuturor proiectelor de cooperare desfășurate în cadrul uriașei inițiative vizând multiplicarea schimburilor comerciale între Asia și Europa, a precizat în discursul cu care a încheiat summitul șeful statului chinez, arată news.ro.

Xi și-a reafirmat totodată angajamentul în favoarea unei dezvoltări ecologice durabile.

Producătorul local Lăptăria cu Caimac vizează extinderea prin exporturi către Germania și Marea Britanie CITEȘTE ȘI Producătorul local Lăptăria cu Caimac vizează extinderea prin exporturi către Germania și Marea Britanie

Obiectivul proiectului este să țeasă o uriașă rețea de drumuri, linii de căi ferate și porturi în 65 de țări, în valoare totală de peste 1.000 de miliarde dolari.

În discursul din deschiderea summitului, președintele chinez a anunțat că protecția mediului se va afla în centrul inițiativei, ”pentru a proteja casa comună în care trăim”.

”Implementarea unor infrastructuri de înaltă calitate, durabile, economice, capabile să răspundă tuturor riscurilor și tuturor problemelor va ajută țările să-și folosească deplin resursele”, a insistat el.

La primul summit, în 2017, Xi Jinping a declarat că băncile chineze urmează să împrumute 380 de miliarde de yuani (56,4 miliarde de dolari) în vederea susținerii cooperării în cadrul programului Noilor Drumuri ale Mătăsii.

viewscnt
Afla mai multe despre
china
contracte