Dezvoltatorul celui mai mare complex rezidențial din Timișoara apelează din nou la OTP

Dezvoltatorul celui mai mare complex rezidențial din Timișoara apelează din nou la OTP
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 19 feb 2018

Dezvoltatorul complexului rezidențial City of Mara din Timișoara, cel mai mare proiect imobiliar din oraș, apelează la OTP pentru un nou împrumut, destinat acum finanțării unei noi etape a proiectului, a IV-a, urmând să contracteze 10,6 milioane lei. În toamnă, Mara Com Mixt, dezvoltator de hale industriale, s-a împrumutat cu 15 milioane de lei de la OTP Bank pentru a finanța o nouă etapă a construcției complexului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Complexul include peste 1.000 de apartamente, realizate în mai multe etape, fiind ridicat pe terenul fostei platforme industriale Electrometal.

Din acționariatul dezvoltatorului Mara Com Mixt fac parte Grup Codlea și Imotrust Partners Management, controlate de omul de afaceri Alexandru Bercea, și holdingul de construcții Alber din Arad, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Transilvania.

Tranzacție: Lidl cumpără un teren în București de la un furnizor de mobilă cu acționari chinezi, printre care un om de afaceri condamnat la închisoare pentru evaziune CITEȘTE ȘI Tranzacție: Lidl cumpără un teren în București de la un furnizor de mobilă cu acționari chinezi, printre care un om de afaceri condamnat la închisoare pentru evaziune

În 2016, compania a avut afaceri de 1,4 milioane lei (mult sub rezultatul din anul precedent, de aproape 20 milioane lei) și o pierdere de circa 200.000 lei (de la un profit net de circa 370.000 lei în 2015).

viewscnt
Afla mai multe despre
mara
complex
timisoara