Doina Cepalis, care și-a dus compania Te-Rox Prod din Pașcani în topul producătorilor de centuri de siguranță, huse și scaune auto pentru copii din Europa, intră pe piața imobiliară

Doina Cepalis,  care și-a dus compania Te-Rox Prod din Pașcani în topul producătorilor de centuri de siguranță, huse și scaune auto pentru copii din Europa, intră pe piața imobiliară

Doina și Roxana Cepalis

scris 9 mai 2019

Doina Cepalis, una dintre cele mai mari antreprenoare din România, care și-a dus compania Te-Rox Prod din Pașcani în topul producătorilor de centuri de siguranță, huse și scaune auto pentru copii din Europa, intră pe piața imobiliară, lansând la Iași, în comuna Miroslava, construcția a 140 de case.

Brâncuși CITEȘTE ȘI Brâncuși

Cepalis investește în acest complex imobiliar alături de soțul ei și încă doi parteneri de afaceri, familia Carolina și Bogdan Narcis Neculai, pe o suprafață de 10 hectare. Ultimul asociat în proiectul imobiliar este proprietarul unei firme de transport mărfuri, conform presei locale.

Primarul comunei Miroslava, Dan Niță, arată că proiectul a primit avizul autorității locale, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de case individuale din județ.

La finele anului trecut, cum a anunțat Profit.ro, Doina Cepalis a transferat fiicei sale, Roxana Cepalis (31 de ani), un pachet de 25% din acțiunile firmei. Fiica era deja în structura acționariatului, cu o participație de 0,057%.

EXCLUSIV După 12 ani, Adrian Sârbu discută vânzarea, din nou, a Prosport, la pachet cu brandul Promotor. Cu cine negociază CITEȘTE ȘI EXCLUSIV După 12 ani, Adrian Sârbu discută vânzarea, din nou, a Prosport, la pachet cu brandul Promotor. Cu cine negociază

În urma tranzacției, Doina Cepalis rămâne cu un pachet de 74,9%, iar Roxana Cepalis deține 25,06%.

Înființată în aprilie 2007, cu doar 10 angajați și un capital de 10.000 de euro, Te-Rox Prod a pornit prin a produce huse pentru scaune auto de copii și centuri de siguranță în sistem lohn pentru compania franceză Team Tex.

În 2008 a renunțat la producția lohn, fabrica începând să exporte produse sub propriul nume, iar performanțele economine înregistrare de firmă în anii ce au urmat pot fi calificate drept „exotice” pentru România, reușind să se impună la nivel mondial în nișa producătorilor de echipamente de siguranță pentru copii.

În prezent, grupul de firme Te-Rox are 4 puncte de lucru în regiunea Moldova și peste 1.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
te-rox prod
cepalis