Dragoș Anastasiu, fondatorul Eurolines, lansează un nou business

Dragoș Anastasiu, fondatorul Eurolines, lansează un nou business
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 sep 2021

Dragoș Anastasiu, fondatorul Eurolines, alături de alți șase antreprenori - Tiberius Istocescu, Mihaela Vintilă, Roxana Stan, Dan Berciu, Ionuț Grigorescu și George Leca - lansează un nou business, respectiv un integrator de soluții și consultanță pentru antreprenorii mici, aflați la început de drum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Acestui proiect, denumit AdWise, un cluster de consultanță integrată pentru afaceri mici și mijlocii, i se alătură, în parteneriat, și Marius Ghenea, antreprenor în serie și trainer.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Recent, Dragoș Anastasiu a intrat în acționariatul startup-ului EpicVisits, în calitate de angel investor și advisor, prin Touring Eurolines (compania holding a grupului Eurolines).

Dragoș Anastasiu este proprietarul grupului Eurolines, vânzând în 2019 rețeaua de agenții de turism către grupul german Dertour. El este și proprietarul Green Village 4* Resort din Delta Dunării și acționar în Valea Verde de la Cund.

viewscnt
Afla mai multe despre
dragos anastasiu
eurolines