eJump Media atrage investiții de la VMS și ATM Ventures pentru 30% din capital. "La un moment dat, după o ședință de lucru, un coleg din Autonom a spus că nu își mai dă seama că suntem companii diferite."

eJump Media atrage investiții de la VMS și ATM Ventures pentru 30% din capital. "La un moment dat, după o ședință de lucru, un coleg din Autonom a spus că nu își mai dă seama că suntem companii diferite."
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 sep 2023

eJump Media, furnizor de servicii IT (consultanță, planificare și dezvoltare software, web design și aplicații mobile), a atras o investiție, pentru 30% din capitalul social, de la VMS (Vehicle Management System) și ATM Ventures, companii parte din Grupul Autonom. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

eJump Media, companie cu circa 20 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT pe plan intern și internațional, a fost fondată de antreprenorii Bogdan Chiș și Radu Pintilie în 2004. Colaborarea cu companiile din Grupul Autonom a cuprins de-a lungul timpului dezvoltarea unor proiecte diverse, de la dezvoltarea de aplicații și site-uri web, până la soft-uri personalizate.  

OVES Enterprise investește peste 500.000 de euro pentru a intra pe piața dronelor, inclusiv în România CITEȘTE ȘI OVES Enterprise investește peste 500.000 de euro pentru a intra pe piața dronelor, inclusiv în România

“Lucrăm cu Grupul Autonom de aproape 10 ani. La un moment dat, după o ședință de lucru, un coleg din Autonom chiar a spus că nu își mai dă seama că suntem companii diferite: deja funcționăm ca departamente ale aceleași firme. Ne bucurăm că odată cu acest pas, avem ocazia de a duce colaborarea la nivelul următor” a declarat Bogdan Chis, Co-Founder & Operations Manager eJump.

Această colaborare reprezintă un pas strategic în dezvoltarea companiilor implicate, pentru dezvoltarea de soluții adaptate nevoilor de business locale și internaționale. eJump Media va beneficia de resurse extinse și expertiza investitorilor pentru a continua creșterea companiei. 

”Cred că noul parteneriat va fi un câștig major pentru ambele firme. Este atât un vot de încredere cât și o infuzie de resurse care ne va permite să ne extindem și să diversificăm serviciile oferite. Autonom va fi un prim beneficiar al planurilor pe care le avem și cred că asta se va vedea în modul în care ne vom ocupa de prezența digitală a companiei,” a declarat Radu Pintilie, Co-Founder and Technology Manager eJump.

Desantul IT pe piața locală continuă. După Red Hat, un nou gigant american vine în România CITEȘTE ȘI Desantul IT pe piața locală continuă. După Red Hat, un nou gigant american vine în România

ATM Ventures și VMS au văzut în eJump oportunități de creștere, într-o piață ce se află într-o expansiune accelerată. Cultura organizațională a Grupului Autonom, precum și dezvoltarea accelerată pe care acesta a avut-o în ultimii ani vor juca un rol vital în dezvoltarea și scalarea viitoare a businessului. Capitalul obținut va fi folosit pentru următoarele trei direcții: optimizarea proceselor interne și dezvoltarea echipei, dezvoltarea unor produse noi și extinderea tipurilor de servicii oferite clienților.

“Ne bucurăm că avem ocazia să întărim parteneriatul strategic și să sprijinim dezvoltarea eJump Media, făcând totodată pași importanți în digitalizarea companiilor din grupul Autonom. Continuăm astfel să construim un ecosistem de parteneri și clienți strategici, pentru a dezvolta soluții de mobilitate și de business, adaptate viitorului. Atunci când alegem să investim în alte companii, ne uităm după câteva criterii esențiale de business dar si legate de valori și principii ale oamenilor implicați – criterii bifate cu brio in cazul echipei eJump.“  a spus Dan Ștefan, co-fondator ATM Ventures.

viewscnt
Afla mai multe despre
ejump media
atm ventures