Afaceri record pentru DAAS

Afaceri record pentru DAAS
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 sep 2023

DAAS, jucător în industria de refrigerare comercială și unul din principalii furnizori în industria HoReCa, a înregistrat anul acesta o creștere a profitului operațional cu 10% mai mare față de anul trecut și a depășit pragul de 50 de milioane de euro cifră de afaceri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania a preluat și distribuția echipamentelor de frig comercial în Moldova.

Youni își extinde prezența în România CITEȘTE ȘI Youni își extinde prezența în România

Începând din acest an, DAAS își mută activitatea într-un nou sediu central, aflată pe un teren de 32.000 de metri pătrați. Investiția în noul sediu a fost de peste 5.5 milioane de Euro, iar clădirea de 9.050 de metri pătrați include birourile angajaților din departamentele financiar, back office, logistică, general services și parțial din cele de vânzări, aftersales&contracting  și concept&design, precum și un depozit de clasa A cu o suprafață de 8.100 metri pătrați. 

Înființată în 1993 de Daniel Mocanu, DAAS a fost preluată în martie 2019 de grupul italian Epta. Pe lângă sisteme frigirice. DAAS activează și pe piața amenajării și mobilării spațiilor comerciale și a echipamentelor pentru panificație..

viewscnt
Afla mai multe despre
daas
sisteme frigorifice