Acționarii Dafora vor să prelungească perioada de reorganizare cu încă un an de zile

Acționarii Dafora vor să prelungească perioada de reorganizare cu încă un an de zile
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2018

Acționarii Dafora (DAFR), companie de foraj petrolier și gaze naturale, vor să prelugească perioada de reorganizare a activității societății cu încă un an de zile, subiectul urmând a fi discutat în ședința din 29 octombrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, pe ordinea de zi, unul din subiecte este ”aprobarea împuternicirii administratorului special Călburean Gheorghe pentru întocmirea, semnarea si depunerea unei propuneri de modificare a Planului de reorganizare a activității din partea Dafora, (...) având ca obiect în principal prelungirea perioadei de reorganizare a activității societății cu încă un an și orice alte măsuri pe care administratorul special le va considera necesare”, arată un document transmis Bursei de Valori București (BVB).

Dafora, societate aflată în insolvență, a întocmit la începutul lunii decembrie 2016 tabelul definitiv al creanțelor. Planul de Reorganizare al societății a fost aprobat în anul 2017, iar durata de implementare a sa ar fi trebuit să dureze trei ani, scrie News.ro.

DOCUMENT Apa Nova va instala contoare inteligente de măsurare a consumului de apă în București. Obligații noi de racordare, plus reguli pentru contractarea și facturarea individuală CITEȘTE ȘI DOCUMENT Apa Nova va instala contoare inteligente de măsurare a consumului de apă în București. Obligații noi de racordare, plus reguli pentru contractarea și facturarea individuală

Dafora a intrat în insolvență în 2015, administratorul judiciar al societății fiind CITR Filiala Cluj SPRL.

Suspendată de la tranzacționare odată cu deschiderea procedurii de insolvență, în 19 iunie 2015, compania a reluat tranzacționarea în data de 25 septembrie 2017, ca urmare a confirmării planului de reorganizare.

Cel mai mare acționar al său este Gheorghe Călburean, cu 49,96% din acțiuni, fost director al producătorului de gaze Romgaz.

Dafora are o capitalizare de 15,03 milioane lei. Compania a avut în primul semestru pierderi de 3,2 milioane lei și afaceri de 49,6 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
dafora
gaze naturale