Ce facturi au primit miniștrii la curent și gaze pentru decembrie. Bode plătește mai mult decât Vîlceanu: Cu îngrijorare m-am uitat!

Ce facturi au primit miniștrii la curent și gaze pentru decembrie. Bode plătește mai mult decât Vîlceanu: Cu îngrijorare m-am uitat!

Lucian Bode

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 ian 2022

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, spune că pentru luna decembrie trebuie să plătească, la apartamentul din București unde stă în chirie, circa 1.700 lei pentru energie electrică și gaze, în timp ce ministrul Investițiilor și Proiectelor Europe, Dan Vîlceanu, este mai norocos și plătește mai puțin de 300 lei pentru gaze și energie electrică.  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”Pe luna septembrie aveam energie și gaze naturale undeva la 300 lei și cu îngrijorare m-am uitat la factura de pe luna decembrie, undeva la 1.700 lei energie electrică și gaze”, a declarat Bode.

Tanczos Barna recomandă montarea centralelor pe lemne: Nu e nicio rușine. În Austria, ei se bazează în continuare pe lemn CITEȘTE ȘI Tanczos Barna recomandă montarea centralelor pe lemne: Nu e nicio rușine. În Austria, ei se bazează în continuare pe lemn

”Menționez faptul că contractul este pe proprietar și proprietarul este persoană juridică. Așadar, speranțele mele de a beneficia proprietarul de-o compensare sunt zero”, a spus ministrul Bode, care de fapt, în calitate de chiriaș, ar trebui în mod normal să achite aceste facturi.

În schimb, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europe, Dan Vîlceanu, a precizat că, pentru apartamentul de două camere din Capitală, proprietarul i-a transmis facturi de 233 lei pentru gaze și 56 lei pentru energie electrică.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministri
bode
vilceanu
facturi
gaze
energie
decembrie
ingrijorare