Ciucă l-a demis pe președintele ANRM pus de Cîțu și l-a numit interimar pe șeful Direcției Țiței și Gaze din Agenție

Ciucă l-a demis pe președintele ANRM pus de Cîțu și l-a numit interimar pe șeful Direcției Țiței și Gaze din Agenție

Sorin Gal

Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 18 dec 2021

Premierul Nicolae Ciucă l-a eliberat din funcția de președinte al Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM) pe Daniel-Grigoroiu Norocel, pus în funcție în aprilie de către fostul prim-ministru Florin Cîțu.

Ciucă a mai decis ca Sorin Gal, director general al Direcției Generale Gestionare, Evaluare și Concesionare Resurse/Rezerve Petrol din ANRM, să exercite atribuțiile de președinte al ANRM "până la numirea conducătorului instituției publice, în condițiile legii".

CONFIRMARE Pensionarii vor primi mai mulți bani în ianuarie. Cum și cui va fi acordat sprijin de la buget CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Pensionarii vor primi mai mulți bani în ianuarie. Cum și cui va fi acordat sprijin de la buget

Gal, care lucrează la ANRM din 2014, a mai condus Agenția în perioada 2016-2017, fiind totodată președinte interimar al acesteia în cursul anului 2018. Între 2012 și 2013, Gal a fost membru al Consiliului Local Oradea din partea PSD, iar anterior – director general al Distrigaz Vest Oradea. 

Fostul președinte ANRM, Daniel Grigoroiu-Norocel, a fost înainte șef al companiei militare de stat Romtehnica și al Oficiului de Compensare pentru Achiziții de Tehnică Specială (OCATS), instituția care gestionează contractele de offset pentru achizițiile externe de tehnică militară ale statului român.

Urmărește-ne și pe Google News
viewscnt
Afla mai multe despre
sorin gal anrm
daniel grigoroiu norocel anrm
schimbare presedinte anrm